Privacyverklaring

Yvonneciao.nl is mijn persoonlijke blog, waarop ik elke bezoeker enorm waardeer. Ik laat je daarom graag weten hoe ik werk en op welke manier ik omga met persoonsgegevens. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, dan lees ik dat graag in een mailtje. 

Privacy

Ik vind jouw privacy net zo belangrijk als de mijne. Daarom ga ik altijd vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens, ingevoerd op mijn blog, en ik zal dergelijke gegevens nooit verkopen aan externe partijen. Ik geef je hier inzicht in welke gegevens ik van je ontvang, als je mijn blog bezoekt:

Reactie achterlaten

Onder elk blog dat ik schrijf kan jij een reactie achterlaten. Je mailadres en je ip-adres worden meegestuurd als je een reactie achterlaat. Op de blog zelf hoef je je mailadres niet in te vullen hoor. Deze gegevens zal ik nooit gebruiken om door te verkopen aan derden. Mocht je een reactie hebben gegeven, waar je achteraf niet meer blij mee bent, dan kan je deze door een simpel mailtje aan mij laten verwijderen.

Links naar andere websites

Geregeld link ik in mijn blog naar andere websites, waar je bijvoorbeeld aanvullende informatie over een onderwerp kan vinden. Ik ben niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op die websites en ook niet voor hun privacybeleid.

Hosting

Yvonneciao.nl is, net als alle andere websites, ondergebracht bij een hostingpartij. Deze host gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens, hiervoor heb ik een verwerkersverklaring afgesloten.

Disclaimer

Alles op Yvonneciao.nl is geschreven door mijzelf en ook de foto’s en video’s zijn gemaakt door mij, de foto’s bevatten copyright. 

Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wil je tekst, foto’s of video van mijn blog gebruiken? Vraag het me via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.

Deze verklaring is op 22 Juni 2018 bijgewerkt.