Het hart is machtiger dan het verstand

De verjaardag van manlief was heel gezellig. Er mochten niet meer dan 6 personen komen van meneer Rutte en daar hebben we ons keurig aan gehouden, gelukkig hebben we niet veel kids, ze mochten allemaal binnen.

Manlief is behoorlijk in het zonnetje gezet en op het moment dat we allen het glas champagne (cadeau van M&J) hieven, belden M&J op beeld met ook een glas in de hand, wat een face timing he?

We hadden ons voorgenomen om de kids op afstand te houden omdat ze weer meer contacten hebben doordat de scholen weer begonnen zijn……..daar is niets van terecht gekomen, het hart is machtiger dan het verstand. De tijd zal leren of het hart zegeviert.

Ook ideale schoonzoon was jarig deze week, hij werd 50 jaar, hij was al in beeld toen manlief 50 werd. We hebben zijn verjaardag alleen met het gezin gevierd en dat was reuze gezellig. 

Omdat de dag van tevoren, de overbuurman was overleden en thuis opgebaard lag, had dochterlief ervoor gekozen om geen grote Abraham in de voortuin te zetten, maar toen ze de volgende dag wakker werden, zagen ze toch enige versiering, verzorgd door een van de buren.

Manlief beleeft weer gouden tijden voor de buis, je weet wel, hij kijkt naar de tour. Ik ben afgehaakt, ik lig boven voor de buis, je weet, Netflix. Ik kijk nu naar la reine del sur, geweldige serie en ik pik menig Spaans woord op als bijvangst. 

Als het goed is, heb ik deze week een shoot, dat wordt weer genieten. 

Verder heb ik niets te melden, oh ja, toch wel, ik heb geen last van ‘nomofobie’. Dit is grote angst om zonder mobiel te zitten en niet bereikbaar te zijn. Nou, ik zet het ding regelmatig uit, lekker rustig toch? Ciao.

Ochtend Geluk

1 thought on “Het hart is machtiger dan het verstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.