Mijden als de corona

Voor ik echt begin, wil ik jullie een-super-luie-ontbijt-tip geven. 

Doe een afbakbroodje met een ei in de airfryer en zet de temp op 160 graden en de timer op 8 minuten en na de piep, hebt u het volmaakte ontbijt, echt, het kan niet beter.

Die airfryer had ik online besteld, alvast als cadeau voor manlief die binnenkort jarig is. Aanvankelijk was hij sceptisch, maar nu is hij laaiend enthousiast, na allerlei heerlijkheden, zoals zelfgemaakte springrolls, gepofte aardappels, zalmgerechten, appelflappen ect etc.

De afgelopen week stond in het teken van pakjes, Hans van PostNL zegt nu al ‘tot morgen’ tegen ons als hij alweer een pakje levert. Jaja, deze dame heeft eens lekker online geshopt, heerlijk op zijn tijd, zeker nu we niet voor ons plezier in een drukke winkel willen zijn. 

Nu heb ik veel bij Zalando besteld en wat doen die lui….. de boel afzonderlijk versturen. De ene dag komt er een polo, de andere dag een T-shirt en de volgende dag een topje. Schiet lekker op zo, maar het blijft spannend om uit te kijken naar weer een pakje, uiteraard was het shoppen ook leuk en…de garderobe wordt langzamerhand weer aangevuld. Manlief heeft er wel een taak bijgekregen nu, hij vernietigd en sorteert het verpakkingsmateriaal minutieus zodat het in onze kliko past, dat is hem wel toevertrouwd.

Nadat Hans van PostNL gisteren een doos wijn afleverde van Gall&Gall, hadden we toch wat last van ‘shop schaamte’, want we laten die goeie man wel zeulen met onze waren. Maar Hans vond het allemaal best, maar….zouden we een pakket voor de buurvrouw (niet de buurheks) willen aannemen?, vroeg hij. ‘Natuurlijk’ zeiden wij in koor, konden we eindelijk wat terug doen voor Hans, hoefde hij niet nog eens langs te gaan bij de buurvrouw. Hans liep naar zijn bus, pakte een steekwagen, en sleepte er een enorm pakket op….

Nu is onze hal geheel gevuld, we kunnen er amper in en uit en de buurvrouw?…….. die is op vakantie blijkt nu. 

Tja, verder heb ik weinig te melden, er gebeurt niet veel, we zien bijna niemand, we ‘mijden elkaar als de Corona’, want de pest is overwonnen. Ik claim bij deze de nieuwe uitdrukking, dat u het maar weet.

Toch hadden we deze week nog een gezellige borrel op het programma staan, bij een ex collega van mij, maar door de hitte hebben we die verplaatst, te heet voor ons allen.

De hitte hangt nog als een dikke warme vochtige wolk in het huis, hopelijk verlaat hij ons vanmiddag tijdens de verwachte onweersbuien, we zijn hem liever kwijt dan rijk nu.

Gelukkig kan ik mijn ei nog goed kwijt in het bewerken van mijn foto’s en het maken van fotoboeken, maar ik mis het shooten verschrikkelijk, misschien moet ik maar weer eens met manlief aan de slag gaan, hij begint een interessante ‘kop’ te krijgen, zeker nu zijn haren wat langer en grijzer worden. Ciao.

Ochtend Geluk

3 thoughts on “Mijden als de corona

  1. Dat shoppen online ken ik. Kreeg laatst een nieuwe modegids in de bus.
    Dus ik heb me eens flink laten gaan. Maar meer omdat je een gratis rugzak, horloge, sjaaltje en beurs erbij kado kreeg. Nou die heb ik dus gehouden, de kleding was troep en heb ik meteen terug gestuurd. Ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.