De Ipad gooit roet in het eten.

De nieuwe vaatwasser kan er wat van en…..hij is stiller en zuiniger, dat ook nog. 

Hij moest meteen flink aan de bak, want toen M&J er waren, was er afwas genoeg.

Zij arriveerden woensdag ochtend en we wachtten hen op met koffie en Limburgse vlaai, Merlyn is er gek op, vandaar.

Het wederzien was uitbundig en we vergaten … …’Corona’…., fingers crossed nu.

Ik had een heerlijke Indische lunch voorbereid (al zeg ik het zelf) en Jelle vergreep er zich (te) uitbundig aan en………heeft de hele nacht maagpijn gehad, wat een start he?

Wij hadden gelukkig nergens last van.

Alvorens te starten met een borrel en de late lunch, hadden we de auto naar het hotel (https://www.mastbosch.nl/) gebracht en waren terug naar ons gelopen.

Daarna konden we echt los gaan, maar……we hebben het heel netjes gehouden, het was te warm voor veel alcohol.

We hadden weer pret voor tien en het leek net alsof we elkaar een paar dagen ervoor nog gezien hadden.

De dag erop stond in het teken van een luxe lunch in het restaurant

(http://www.liefdegesticht.nl/) van hotel Nassau in de stad, maar eerst wilde Merlyn een nieuwe iPad, kopen. En dat slokte heel wat tijd op, eerst wachten, toen kiezen, toen dingen uitleggen en toen bestanden laten overzetten, pfff. In Bristol is het zeer ingewikkeld en tijdrovend om de Apple shop in te komen, dus Merlyn greep haar kans in Breda.

Eenmaal in het restaurant vergaten we het gedoe en genoten intens van de exquise gerechten. Het was verrukkelijk, een aanrader dus. Kijk maar eens op de website, wij namen het menu van de chef.

Manlief en ik dronken met M&J later nog een afzakkertje op het terras van hun hotel en liepen daarna ietwat vermoeid, maar uiterst voldaan, door de hitte naar huis (20 minuten).

De volgende dag, kwamen M&J bij ons ontbijten, we zouden even bekijken wat we zouden gaan ondernemen. Helaas….de nieuwe IPad gooide roet in het eten, een app (Canal Digital), was niet goed ingeladen en werkte niet, dus we moesten terug.

Weer naar de stad en weer eerst wachten (in de hitte) om binnen te mogen, uiteindelijk heeft de medewerkster na anderhalve uur ‘klooien’ de boel aan de praat gekregen. Ik zal jullie de details besparen, maar M&J hebben een gezamenlijk Engels account, waarmee je eigenlijk niet in de Nederlandse AppStore kan, dus dat moest omzeild worden. 

Maar het is gelukt, M&J glommen van opluchting en wij gezamenlijk van de hitte.

We hebben de auto weer naar het hotel gebracht en zijn naar https://www.moeke.nl/ginnekenindex.php, onze stamkroeg,  gelopen en zegen neder, onder de platanen, op het terras, het feest kon weer beginnen. We hebben er genoten van versnaperingen en een heerlijke late lunch.

En toen was de dag van vertrek alweer aangebroken, maar eerst kwamen ze nog gezellig ontbijten bij ons. 

Wat was het fijn om elkaar weer te gezien te hebben, maar wat een enerverende dagen in de hitte, gelukkig is ons huis aangenaam koel gebleven.

We gaan elkaar weer zien in Spanje, zij gaan al eind September en wij in December, tenminste…..als ‘Corona’ niet weer toe gaat slaan. Ciao.

1 thought on “De Ipad gooit roet in het eten.

  1. Wat leuk dat het contact is gebleven. Maar jullie hebben ook genoeg samen meegemaakt in Spanje. En dan heb ik het niet over de ‘corona’ gebeurtenissen ha ha:)
    Groetjes Carry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.