Toch maar weer boeken dan.

Zaterdag 6 Juni, Lockdown, fase 2, dag 84

Raar weer vandaag, veel bewolking, flinke wind, maar wel warm gelukkig.

Na de ochtendrituelen en de respectievelijke wandelingen kwamen we tezamen met M&J om te zwemmen. Manlief haakte weer af, wel met de belofte dat hij eerstdaags de zee en het zwembad in zal gaan.

De zee was wild en Jelle (ook Scheveningse roots) en ik vonden dat super, maar Merlyn vond het te heftig, dus zij liep naar badmeester Maurice, haha.

Na een paar super gave golven, liepen wij ook naar badmeester Maurice en plonsden met Merlyn het zwembad in, en ohhh wat voelde dat weer warm en aangenaam.

We hebben onze baantjes getrokken en genoten van de zon.

Nadat we ons thuis hadden omgekleed, liepen we even naar de club voor een drankje en daarna gingen we naar de flat van M&J voor de lunch.

Merlyn had een voortreffelijke pan Ajam Paniki gemaakt, tjonge wat smaakte ons dat, lekker pittig doet het goed als het warm is.

We hebben wederom een mooie en gezellige vakantiedag gehad.

Tot op heden niets gehoord van Transavia, ik ga maar gewoon boeken vandaag of morgen. En als we uit het appartement moeten, willen we proberen in een hotel te gaan, we hebben geen zin meer om ons voor de 4e keer helemaal te installeren. Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.