Even de ANWB Alarmcentrale bellen.

Vrijdag 5 Juni, Lockdown, fase 2, dag 83

Ik had het blog van gisteren net gepost, toen ik berichten op Facebook langs zag komen dat er eind Juni nog niet gevlogen gaat worden.

Als je op de site van Transavia kijkt, kun je wel nog gewoon boeken. Ik durf het eigenlijk niet, de kans om weer een voucher te krijgen is groot. 

Toch ben ik een mens die alles ruim op tijd geregeld wil hebben, maar wat is wijsheid in deze.

Helaas krijg ik geen contact met hen om vragen te stellen, je krijgt een standaard bericht terug met een link en die werkt niet.

Uiteindelijk heb ik de ANWB alarm centrale gebeld, maar die kunnen ook weinig doen, ze hebben wel een melding gemaakt en dat is weer nodig voor onze reisverzekering. Waarschijnlijk gaan we ons extra verblijf vergoed krijgen en die melding geeft ons wat rust.

Volgende week ga ik eens appen met ons verhuurkantoor, hopelijk hebben ze nog iets voor ons, mocht het nodig zijn.

Merlyn voelde zich vandaag niet goed, dus Jelle en ik zijn samen de zee in gegaan en ja, weer ontzettend veel lol in de hoge golven. Je voelt je dan echt een kind en geniet enorm. het enige wat nog ontbreekt, is de geur van frites.

Na het zeebad, gingen we het zwembad in, manlief zat keurig onze spullen te bewaken. Vandaag zwom ik op 1 meter van de meeuwen-baby’s, moeder zat erbij en keek erna. Ze vond mij waarschijnlijk geen bedreiging voor haar kroost, onze Poolman wordt altijd aangevallen.

De baby’s zijn nu bijna net zo groot als de ouders, maar nog oh zo pluizig. Ze piepen ook nog steeds, het zijn duidelijk nog geen echte meeuwen, ze lijken meer op kippen nu.

Weten jullie nog dat we in de eerste maand van ons verblijf zo’n verwoestende storm gehad hebben? De herstel werkzaamheden zijn bijna klaar en er was blijkbaar nog wat geld over voor iets ludieks ‘I Love Calpe’.

Verder heb ik niets te melden. Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.