We hebben een ‘KiTTy’.

Dinsdag 2 Juni, Lockdown, fase 2, dag 80.

Weer een mooie dag, de zee lokte.

Na de wandeling, de was en de boodschappen, liep ik met mijn badlaken naar J&M, manlief bleef nog even thuis.

Wij legden onze spullen nu zonder bewaking neder en liepen blij de zee in, en weer was het flink wennen. Maar als dat dan eenmaal gebeurd is, is het alleen nog maar genieten.

Inmiddels was manlief weer op zijn post en onze nieuwe ‘jonge’ vriend stond op zijn balkon naar ons te zwaaien.

Toen we voldoende zeeplezier hadden gehad, liepen we naar de douche en daarna plonsden we het zwembad in. Wat een genot.

Nat en wel liepen we daarna naar de club en dronken een straffe cortado.

We wilden al opstappen toen Jelle zei dat hij toch wel wat dorst had, haha. Hij hoefde ons niet over te halen om ook wat te bestellen.

Als jullie je afvragen hoe we het doen met afrekenen;…….we hebben een ‘Kitty’, een gezamenlijke beurs, we zorgen dat die altijd gevuld is, reuze handig.

Tijdens dit vroege borreluurtje, vergaderden we over de rest van de week, want we willen de schade gaan inhalen en in no time was deze week gevuld met plannen.

We besloten ook dat we in ieder geval elke dag gaan zwemmen.

Onze nieuwe ‘jonge’ vriend, gaat met zijn dates, in zijn snelle Mercedes sportwagen, altijd naar een goed restaurant, hij heeft er echt een neus voor, voor de restaurants bedoel ik dan.

Anekdote: hij had onlangs een hele leuke date, met een beeldschone dame, maar hij haakte af toen hij hoorde dat ze 4 grote jachthonden had.

Wij gaan Donderdag een van zijn aanbevolen restaurants bezoeken, we zijn zeer benieuwd. 

Merlyn, onze gemeenschappelijke PA, heeft inmiddels geboekt.

Morgen hebben manlief en ik eindelijk weer een afspraak met Paul, we gaan eens heerlijk bijkletsen op een zonnig terras aan de boulevard, het lijkt bijna weer een normaal leven te worden. Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.