Ik ben er nu wel klaar mee

Vrijdag 29 Mei, Lockdown, fase+1, dag 76.

Het is maar goed dat ik nog niet geboekt heb, want…Transavia heeft alweer de keutel ingetrokken. 

Ze zeggen nu weer te gaan vliegen op 24 Juni, maar ook dat geloven we nog niet. 

We blijven maar afwachten, maar dat kan ook niet al te lang, want 27 Juni moeten we het appartement verlaten en….de centjes raken ook op.

Ik moet me echt vermannen om niet te gaan gillen, moeilijk hoor.

Toch nog geprobeerd om gezellig op een terras te gaan zitten, maar daar was het een heksenketel, niemand die zich aan de afstand hield. Mensen stonden vrolijk op elkaar gedrukt, te borrelen aan de bar. 

Er kwam onverwachts een ex-collega van manlief aan zetten en die gaf me spontaan een hand. STOM.

Het gekke is dat je erin trapt en je je op dat moment niet zo bewust bent van dat beest dat op de loer ligt, later besef je pas dat we en masse meer risico aan het nemen zijn.

Hoe gaan we hier ooit een gulden middenweg In vinden? Ciao.

1 thought on “Ik ben er nu wel klaar mee

  1. De beer gaat los als de horeca weer open gaat denk ik. Goedbedoelde voorzorgsmaatregelen die nuchter bekeken nog enige enige veiligheid waarborgen worden onder de voet gelopen als er alcohol in het spel is. Het wordt afwachten of die losse beer bovenmatige schade gaat berokkenen of dat het mee gaat vallen. Als dat laatste het geval is gaan alle remmen los en zijn de regeltjes niet meer te handhaven en krijgen we kuddegedrag. Over een paar weken zullen we het weten. Blijf gezond daar maar vergeet ook niet te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.