Een ochtend vol stress

Vrijdag 16 Mei, Lockdown, fase 1, dag 62.

Omdat we nu toch echt naar huis willen, besloten we ons verlies te nemen en nieuwe tickets te kopen bij Transavia, want dat voucher is er voorlopig nog niet.

Dat ging echter niet zonder slag of stoot.

Op de eerste plaats zijn de tickets dubbel zo duur en tijdens het betalen, liep de hele boel vast, waarschijnlijk door het wegvallen van het internet. Opnieuw inloggen bij de bank liep ook fout, ik moest het een paar maal proberen en toen werd mijn toegang geblokkeerd. 

Het zweet gutste rijkelijk en mijn bloeddruk steeg. 

Na een halfuur ploeteren had ik weer een nieuw wachtwoord en kon ik bij onze knaken, maar toen vond ik de boeking niet meer terug. Dus heb ik weer opnieuw geboekt en al die shit stappen weer gezet waar je toch echt een stress hoofd niet bij kunt gebruiken.

Toen ik wederom bij ‘betalen’ kwam, zei het programma dat ik reeds geboekt had, grrrrr.

Ik besloot ermee te stoppen en zei tegen manlief dat hij het maar moest doen. Helaas heeft manlief totaal geen kaas gegeten van dergelijke zaken.

Na een half uur besloot ik het weer eens te proberen, toen zag ik dat ik een mailtje had van transavia dat ik nog moest betalen MET een link, toen was het gelukkig zo gepiept.

We hebben tickets voor 5 Juni!

Verder heb ik wat afspraken afgezegd en ik ben bij de apotheek geweest met mijn medicijn paspoort en ik kreeg zowaar mijn bloeddruk-verlagers gewoon mee,

Ook kocht ik 4 dure maskers, ze zijn afwasbaar.

Manlief wilde me belonen en sleepte me mee naar mijn lievelingskleding zaak, met een volle tas en een big smile kwamen we er weer uit, je moet de plaatselijke bedrijven toch steunen he?

Omdat we erg gul zijn, besloten we bij het Spaanse restaurant aan de overkant van onze residentie, op het terras een wijntje te doen en stuurden een berichtje naar M&J dat we daar zaten. Binnen 2 minuten zaten ze bij ons haha. 

Het was ongelofelijk mooi weer, manlief en Jelle vonden het bier daar zo heerlijk, en de tapas smaakte ons voortreffelijk, we hebben er 6 uur gezeten. Op deze manier kunnen we wellicht ons terrasverblijf een beetje inhalen.

We voelden ons veilig, maar we spraken wel af om met zo min mogelijk mensen contact te hebben de eerste tijd. Ciao.

Sexy?

1 thought on “Een ochtend vol stress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.