Morgen zal het beter zijn

Dinsdag 25 Maart, Lockdown dag 11

De helft van de vissersvloot is uitgevaren. 

Het is grijs en somber buiten, Bah.

Manlief puzzelt de inkt uit MIJN balpen, ook dat nog en ik ben weer werkzaam als portret fotograaf, ik was de klant. Selfies dus, echt leuk om te doen en een gewillige klant, alleen dat hoofd spreekt me niet zo aan haha, morgen weer, wellicht kan ik jullie dan iets tonen.

Later nog manlief geportretteerd, hij blijft onwillig, maar zijn ‘kop’ staat me wel aan.

In de loop van de ochtend wordt de donkergrijze lucht lichter en de wind gaat wat liggen, zou het nu eindelijk eens zonnig gaan worden? 

Het is vreemd dat we sinds de Lockdown, baggerweer hebben.

Mijn nagels met gel lak, beginnen uit te groeien, ik laat het nu maar aan de natuur over. Er zullen vele vrouwen/mannen zijn die uitgroei hebben in hun haar, gaan we nu veel meer grijs of een andere kleur zien?

De mussen blijven komen nu, ze weten dat hier wat te halen valt, wel leuk.

Het contact met M&J is nog steeds niet fysiek, ik denk dat we allen bang zijn. Morgen maar eens bespreekbaar maken, ik zit nog met die goulash in de vriezer. Jelle is vandaag 2x aangehouden toen hij een krant ging kopen, op de terugweg is hij gevolgd door de politie tot de voordeur.

Zij en ook wij, krijgen genoeg van alle onheilsberichten via what’sap en dergelijke. Het zal wel goedbedoeld zijn, maar wij weten ook wel dat het hier erg is.

De gemeente Calpe heeft een leuke uitdaging gevonden voor de fotografen die niet meer de hort op kunnen, namelijk een dagelijkse foto-opdracht die je in huis kunt maken. Vandaag was de opdracht: schoenen. Uiteraard doe ik mee.

De foto Opdracht

We aten, een groentesoep met gerookte zalm (die moest op) en linzen.

Uiteraard hebben we weer Toy Boy gekeken, zelfs 3 afleveringen dit keer, nog 6 te gaan.

Aan het eind van de middag zagen we een voorzichtig zonnetje ons appartement in gluren, morgen zal het beter zijn, Ciao.

2 thoughts on “Morgen zal het beter zijn

  1. Leuk zo’n thuiswerk opdracht. Gave foto ook, vrolijk.
    Else Kramer heeft op FB ook zo’n vergelijkbare groep gestart. Ik kom er echter niet aan toe ja ook dat kan tijdens een intelligente lockdown.
    Ik ben 30 meter boekenplank aan het inpakken in verhuisdozen. Verveel me niet.
    Benieuwd naar je foto opdracht van morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.