Van de Musjes naar de meeuwen

Dinsdag 24 Maart, Lockdown, dag 10

We werden gewekt door een woeste zee, terwijl de wind floot door de kieren van onze ramen.

Weer een nieuwe dag, maar wel een beetje vroeg, het was pas kwart over 5. Manlief draaide zich om en ik stond op, op de een of andere manier had ik toch weer zin in de dag, dag 10, zouden we op een eenderde zitten van de Lockdown?

Het is best wel heftig voor een mens om zomaar opgesloten te zitten en niet even ’gewoon’ naar buiten te lopen, zeker voor een dame die elke dag minstens 1 uur aan de wandel ging en zich nu moet behelpen met het trappenhuis, overigens, ook niet zo best voor mijn aftandse knieën.

Gisteren werd er enorm streng gecontroleerd, een politieauto werd midden op straat gezet en auto’s werden aangehouden, ook een paar voetgangers en een fietser, zij werden terug gestuurd.

We hebben het idee dat er toch nog mensen vanuit Madrid en Valencia hier proberen te geraken, wellicht zijn ze met een of andere smoes door het roadblock voor Calpe gekomen. Zo hebben we opeens een nest bovenburen, ra, ra, waar komen die ineens vandaan?

We moeten steeds voorzichtiger worden, het virus schijnt hier te zijn, zooo eng.

Gelukkig hoef ik er een paar dagen niet uit, eten genoeg in huis.

Manlief puzzelt en ik probeer een fotografie doel te krijgen en ik denk dat ik het nu weet.

Gisteren heb ik musjes gelokt om te fotograferen door het raam, maar de foto’s waren bagger, nu fotografeer ik uit het slaapkamer raam meeuwen en de kust. Als het beter weer wordt, zal het iets makkelijker worden. Ook probeer ik een serie portretten van manlief te maken en wellicht ga ik nog zelfportretten maken.

Ach, vervelen doen we ons echt niet gelukkig.

Vandaag aten we Spaghetti bolognaise, met heel veel groente in de saus.

We hebben weer 2 afleveringen van Toy Boy gekeken, nog 9 te gaan, echt een hele goede serie.

Hopelijk krijgen we morgen eindelijk mooi weer, vandaag was het bar en boos. Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.