Ziek melding

Zaterdag 20 Maart, Lockdown dag 7

Gisteren beseften we dat we een week geleden nog in de club zaten te borrelen, lacherig en niet wetend wat ons te wachten zou staan.

Nu zijn we dus een week verder, het lijkt veel langer, en als we vanaf het balkon naar de club kijken, worden we verdrietig, daar waren we gelukkig en blij en vooral onbezorgd, het was een totaal ander leven.

We zitten nu opgehokt met elkaar en proberen er het beste van te maken, maar we hadden deze tijd in Spanje wel heel anders voorgesteld.

Gelukkig zit onze relatie wel snor, we zijn lief voor elkaar en proberen het zonnetje in huis te halen.

Ik werd vanochtend niesend wakker en voelde me niet senang, dus ik heb de ‘Sunday Lunch’ bij ons, met M&J afgezegd, dat was de afspraak, niet lekker>>>>>niet bij elkaar komen, ik heb mezelf even een paar dagen in isolatie gezet.

Wellicht is het een gewone kou, maar we moeten het zekere voor het onzekere nemen in deze ellendige tijd.

Er stond goulash op het menu voor morgen, het vlees had ik al gemarineerd, dus ik heb de boel vanochtend op het vuur gezet, zo zonde dat we er niet met zijn allen van kunnen genieten. Ik denk niet dat ze (vooralsnog) zitten te wachten op een maaltje van mijn hand.

Stom, voor de uitbraak van de corona, had ik me met deze verschijnselen echt niet ziek gemeld.

We hopen er maar het beste van.

Ik hoop dat we maandag met z’n 4-en van de goulash kunnen genieten en dat ik slechts een lichte verkoudheid had.

Om goed gezond te worden, heb ik een vegetarische groenten soep gemaakt, met veel verse gember, het smaakte ons voortreffelijk.

We hebben in de middag uitgebreid gefacetimed met ideale schoonzoon en kleinkind2 en later met mijn jongste broer, wat deed dat ons goed, er wordt aan ons gedacht. 

Omdat de magicbox aan de tv zit, durven we de tv niet te gebruiken om te netflixen, dat doen we op de laptop. Wat ben ik blij dat we nog geïnvesteerd hebben in een goede laptop.

We hebben vandaag ‘Lost Girls’ gekeken, indrukwekkende film.

Ik krijg al een paar dagen op mijn kop van de Apple Watch, ik beweeg te weinig, het is niet anders, Ciao.

De lekkere soep
Bootje is er ook nog

6 thoughts on “Ziek melding

  1. Maak er het beste van en uiteraard beterschap. En wat belangrijk is hou de moed erin en de sfeer.

  2. Dankjewel Gerard, we gaan moedig voorwaarts en wat de sfeer betreft, dat zit wel snor gelukkig.

  3. Zie nu pas dat je een beetje ziek maar gelukkig ook alweer wat opknapt.
    Lieve Groet,
    Paul
    p.s. hier alles rustig, vanmorgen konden eindelijk weer even met z’n 3-en + 2-en in de tuin zitten. Uiteraard winden we ons op over het stupide gedrag van bepaalde Nederlanders die nog niet inzien of willen inzien wat een ernstige zaak dit is. Ciaou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.