Het liep weer eens anders

Vrijdag 21 Februari

Vandaag kregen we het bericht dat we vanaf 28 Februari al in ons volgende appartement (3 verdiepingen hoger) kunnen. Dat is een heel goed bericht, we kunnen nu heel relaxed verhuizen in 2 dagen. We gaan een winkelwagentje regelen (die staan hier in de parkeerkelder) en gaan daarmee onze koelkast/keukenkast- spullen etc etc verhuizen, via de lift, hoe gemakkelijk gaat het worden en dan ook nog eens in een klap, een schoon huis.

Het was heerlijk weer, dus we doken het balkon op en zijn er voor de avond niet meer vanaf gekomen, met dank aan ons zonnescherm. Helaas, in het volgende appartement hebben we geen scherm meer, we zullen een paar goedkope Chinese parasols moeten kopen.

Zaterdag 22 Februari

Om 10 uur werden we opgepikt door Paul, we gingen naar Alcalalí, een schattig, piepklein, oud dorpje te midden van de amandelboomgaarden en de bergen.

In dit dorp viert men de hele maand Februari, de lente.  

Er zijn veel evenementen in de weekenden. Er was dit weekend een ambachtelijke markt met allerlei vertier eromheen, zoals muzikanten, een groep ‘piramide klimmers’, een kunstenaar die allerlei moois van ballonnen maakte voor de kids, gratis mandarijntjes en nog allerlei vermaak.

Ik kon als straatfotograaf mijn hart ophalen en heb weer een mooie buit.

Omdat Paul niet lang kan staan of lopen, zijn we een terras op gedoken, we hadden overal zicht  op en dat tijdens een voortreffelijk wijntje en uitmuntende, originele tapas. Zo hadden we meteen ook gegeten haha.

Er hing een enorm gezellige sfeer, je zou er uren kunnen zitten en lekker je ogen de kost geven.

Helemaal voldaan, kwamen we thuis, vroeg in de middag, en we besloten om het balkon op te gaan en niets meer te doen, maar…….. het liep weer eens anders..

M&J hebben Schotse gasten en die wilden kennis maken met ons in de club….dus…daar gingen we weer. 

We hebben lol voor 10 gehad, gezongen, geborreld, geknabbeld en vele gesprekken gevoerd. Maar…..eerlijk is eerlijk…..wat kunnen die Schotten drinken, die houd je niet bij hoor.

Zondag 23 Februari

Wij besloten alle verleidingen te weerstaan en hadden enigszins te doen met M&J, die gingen weer op stap met de Schotten en wij………bleven gewoon lekker thuis, bankhangen (lezen, netflixen en puzzelen), geen balkonweer door een flinke wind, maar wel zonnig.

Ciao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.