20 tellen gin

Zaterdag 15 Februari

Niets is zo veranderlijk als een mens, gisteren liep het anders dan verwacht. De mannen gingen niet bieren, maar we gingen met z’n 4-en een drankje doen in de club, na de lunch. Ik hield me gelukkig goed aan mijn afspraak met mezelf en dronk 1 glas wijn, dat bevalt me wel en het was net zo gezellig als anders hoor.

Ik had bij het restaurant aan de overkant een tiramisu besteld, we zouden eters krijgen en dit zou het dessert gaan worden. De patissier is een waar wonderkind, hij maakt de heerlijkste zoete zaligheden. Toen ik de tiramisu ging ophalen, viel ik steil achterover, hij had 2 soorten gemaakt voor de prijs van een, maar met het verzoek of ik hem later wilde vertellen wat de lekkerste was.

Ik kreeg de boel net in de vriezer, jaja, dat moest wel omdat het restaurant in verband met vakantie ging sluiten en het etentje pas een paar dagen later was. Ik had me laten verzekeren dat invriezen prima ging.

Zondag 16 Februari

Paul kwam op de koffie en ik was blij dat ik hem (en ons) een heerlijk stuk tiramisu kon aanbieden haha. Ik heb hem zelfs nog een paar porties meegegeven. We hebben gesmuld en maakten alvast een keuze, de koffie variant was de lekkerste. 

Na het koffie uurtje zijn we in de club gaan eten met Paul, Pablo had speciaal voor ons een overschotel met verse kabeljauw gemaakt en lekker dat die was, hmmmmmm.

Het was guur weer, maar ik ben toch gaan lopen na de middag.

Maandag 17 Februari

Het was weer eens shop dag, Merlyn had jeans nodig en vond het prettig als ik meeging. Uiteindelijk wilden de mannen ook mee. We zijn allen uitstekend geslaagd en hadden de euvele moed om een G&T te doen bij ‘Rudi’. We vroegen hem wel om hem niet zo sterk te maken dit keer. Hij vertelde dat hij altijd tot 20 telt tijdens de gin toevoer in het glas, maar soms raakt hij de tel kwijt en begint hij gewoon opnieuw te tellen, vandaar. We hebben meegeteld dit maal en dat resulteerde in een prima G&T.

Daarna zijn we weer naar de Chinees gegaan en ook dat was prima.

En…ja hoor, toch nog ‘one for the road’ in de club.

Het was weer een koude dag.

Dinsdag 18 Februari

Ik heb een vijand gemaakt, een sigaren rokende Italiaan, die regelmatig in de hal staat te roken, heb ik de waarheid gezegd. Die man is uitermate arrogant en denkt dat hij alles mag en kan. Hij bezit een soort van vrouwelijke slaaf die 25 jaar jonger is, hij zal wel geld hebben denk ik.

Het was heerlijk weer, maar ik kon er niet echt van genieten omdat ik het druk had met de voorbereidingen van het etentje. Ik moet zeggen dat het een uitdaging was om te koken voor 4 personen, met een minimum aan keukenattributen.

Woensdag 19 Februari

De dag van het etentje, dus ik begon met de tafel te dekken. Ik probeerde echt te roeien met de riemen die ik had, zoals maar 3 messen haha en een allegaartje aan borden, geen tafellaken etc etc. Toch heb ik er iets van gemaakt met behulp van servetten, kaarsjes en lichtjes.

Het eten was lekker, maar het vlees was te droog helaas, maar…de cava en de wijn maakte alles goed. Het was tevens supergezellig. De tiramisu gleed erin als koek en werd de hemel in geprezen.

Ook deze gasten kregen nog een portie mee haha.

Donderdag 20 Februari

Ik liep al vroeg naar de oude stad, naar de schoonheidssalon. Ik had er echt zin in. 

Mijn gezicht is uitgebreid verwend met heerlijke crèmes, een stoombad, massages, een scrub, een masker etc etc. Het was veel werk voor de schoonheidsspecialiste omdat ik nogal slecht onderhoud had gepleegd, ik ben niet zo’n type dat dagelijks in de weer gaat met crèmes etc. Volgende week ga ik terug om mijn wenkbrauwen in te laten tekenen en dat blijft dan 1 jaar goed, super toch? Wat een luxe.

Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.