We willen hier wonen

Maandag 10 Februari

Mijn oudste broer is jarig, hoeraaaa.

We moesten vroeg uit de veren, want we gingen ontbijten in de oude stad bij ‘Arte’ en daarna naar Alicante met M&J. We trakteerden onszelf op een shop dag.

We hadden een heel schema bedacht, te weten: eerst koffie in El Corte Inglés,  daarna naar ‘El Ganso’ (super aparte kledingzaak, waar Jelle 2 hippe colberts kocht), dan Massimo Dutti, waar manlief 2 mooie overhemden kocht en Merlyn een aparte blouse, en… Zara, daar zagen we niets helaas, en…..El Corte Inglés, Merlyn kocht er een cadeau voor Jelle en… we kochten ieder een kleurige lipstick.

Het klinkt snel, maar we waren uren zoet met dit alles, dus we hadden een reuze trek gekregen. Op de boulevard aten we heerlijke pasta ‘Vongole’ bij ‘Ciao Bella”.

Het was super mooi weer en we verzuchtten dat het leek alsof we op vakantie waren, NEE dus, dit is gewoon ons leven!

Het was een hele gezellige dag en die sloten we feestelijk af in de club. Sammy liet ons een Spaanse kruiden likeur proeven, ‘Licor de Hierba’ genaamd en…….echte een aanrader mensen.

Dinsdag 11 Februari

Een rustdag, ook niet verkeerd, manlief en ik kochten cadeautjes voor Jelle, die morgen jarig is.

We zullen allen blij zijn als de feestelijkheden voorbij zijn, al dat gefeest is wel heftig voor ons hoor.

We hebben de rest van de dag genoten op ons balkon, wat een rijkdom.

Woensdag 12 Februari

Jelle is jarig. Na een rustige ochtend, togen we naar boven om Jelle te feliciteren en cadeautjes te geven. We hebben hem goed in het zonnetje gezet, hij doet altijd zoveel voor anderen en nu mag hij eens verwend worden, hij kreeg onder andere een fles ‘Hierba’ van ons.

Diana en Ian kwamen ook om eerst even een drankje te doen en toen togen we naar de parkeerkelder, alwaar Jelle zijn auto verbouwd had tot een 7 persoonsauto, wonderlijk. Ik mocht achterin omdat ik het kleintje ben van het gezelschap, ik had zelfs de keus uit 3 plaatsen.

We reden naar Moraira en gingen naar ons lievelingsrestaurant, ‘Kosta’, genaamd, dit restaurant wordt gerund door twee Griekse knappe mannen.

We kregen een mooie tafel aan het raam en namen allen het menu del dia.

We lieten ons verrassen en werkelijk, we hebben gesmuld, o.a van een mals stukje Iberico met pruimen. Jelle kreeg als verrassing een grand dessert.

Het was heerlijk allemaal.

Omdat de club gesloten was, dronken we een paar ‘one for the road’, bij het Indiase restaurant aan de overkant (deze dame dronk water!)

Donderdag 13 Februari 

Een vrije dag, niet verkeerd. ik nam ruim de tijd om mailtjes te schrijven, berichtjes en apjes te sturen en.. ik liep naar de stad om een afspraak te maken bij de schoonheidsspecialiste, een verlaat verjaarscadeau. Volgende week laat ik me eens verjongen haha. 

Ik heb rond 2 uur heerlijk gekookt, venkel met prei, witte ui, knof, kabeljauw en quinoa

Omdat we ronde buikjes hadden maakten we nog een stevige wandeling, manlief met stok, jaja, hij is eindelijk verstandig geworden.

Vrijdag 14 Februari

Heerlijk geslapen weer, ik ben zo relaxed, ik wil hier best wel wonen!

In gedachten laat ik alle mogelijkheden de revue passeren, wie weet….. Ook manlief heeft er wel oren naar, maar we willen het wel de tijd geven.

Het is ongelooflijk lekker weer, mijn was hangt op het balkon, mijn blog is geschreven, tijd voor ‘balkon-genot’ nu. Manlief gaat een biertje doen met Jelle en we eten iets later. Voor de eerlijkheid: er staat nu een goddelijke Gin&Tonic voor mijn neus, Hasta la vista,

Ciao.

3 thoughts on “We willen hier wonen

  1. Nou, dat wordt niet winkelen de komende tijd, maar makelaars bezoeken! Of zien we jullie binnenkort in Droomhuis gezocht? ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.