Alweer voor de bijl

Dinsdag 4 Februari

Al vroeg liep ik naar de stad om cadeautjes voor Merlyn te kopen, het was stralend weer en ik had besloten dat het rokjesdag was. Het voelde heerlijk.

Na allerlei ‘huis’klusjes, togen we naar de 11e verdieping en zetten alvorens aan te bellen een verjaardagslied in.

Merlyn zag er op en top jarig uit en was blij met de cadeautjes. Jelle had binnen de kortste keren een fles Moët ontkurkt en daar gingen we weer…PROOST in allerlei talen, op hoogte, op het balkon. Tja, in zo’n fles zitten meer glaasjes, dus ik dronk er, tegen de afspraak in met mezelf, 2, slap he?, maar wanneer krijg je nu een goed glas champagne he?

We besloten bij de beste Chinees van Calpe te gaan eten, de goden verzoekend wat betreft het Corona virus. De zaak zat werkelijk bomvol, dus de angst is in Calpe blijkbaar niet zo aanwezig, terwijl hier toch vele chinezen wonen. We hebben heerlijk gegeten (ik dronk keurig water). 

Merlyn kreeg van de Nederlandse/Chinese bazin een ‘mooi’ cadeau.

We liepen rustig naar huis om ons even op te frissen, want we gingen verder feesten in de club. Daar ging ik uiteindelijk toch weer voor de bijl, ik werd door zowel manlief als Jelle overgehaald om nog ‘one for the road’ te drinken, en dat herhaalde zich een paar maal.

Geen punthoofd vandaag, niet gevallen, maar wel slecht en te kort geslapen. We hebben nu nog een verjaardag te gaan, maar dat is pas volgende week gelukkig. Nu even bijkomen en gezond en karig leven.

Ik heb mijn mooie flamingo bril meegenomen, je weet wel die roze bril die ik in Bristol van Lynne kreeg, zij komt namelijk ook naar Calpe en dan ben ik van plan om haar bebrild op te wachten.

Ik had hem meegenomen naar de club en liet hem Merlyn even passen en dat leverde een hilarische foto op.

Een ding is zeker, je maakt echt de blitz met deze bril hoor.

Om jullie ook eens mee te laten genieten van mijn straatfotografie, plaats ik eenmalig een link van mijn instagram account en als je slim bent kun je ook zien waar mijn portretten te zien zijn haha. Dus Joost…..jij doet je best maar. https://www.instagram.com/ybest9/

Lieve mensen, heel hartelijk bedankt voor al jullie goede wensen en het medeleven, daar doen we het voor.  Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.