Gelukkig heb ik niets gezien

Ik heb zo geen zin en puf om te bloggen, ik ben niet in goede doen, daarom wat kleine updates.

Straatfotografie is naast de portretfotografie mijn passie. Ik kon mijn hart ophalen in Antwerpen.

Hier enkele beelden.

Enne die bontjas….daar moet je in Nederland niet mee lopen.

Het wordt steeds stiller rondom ons.

Afscheid nemen, neemt grillige vormen aan.

Een klant van mij, heeft haar site gelanceerd en daar hij openbaar is, plaats ik de link, de foto’s zijn door mij gemaakt, ik ben trots. www.mariellehoekman.nl

Ik wacht met smart op het 4e seizoen van ‘the Crown’, een verdomd goede serie op Netflix.

De ooievaars zijn terug!

Ik geniet nog elke dag van mijn wandeling, ondanks mijn pijnlijke knieën, de regen, de modder, de kou, de wind en…….. een lijk. 

Ik ben eergisteren, zonder dat ik het zag, zowel op de heen als de terugweg vlak langs een lijk gelopen. Toen ik net thuis was, hoorde ik een sirene, er was op 112 een melding binnen gekomen, dat er een dode man bij de kerk lag. Alles werd meteen hermetisch afgesloten en onderzocht. Er is nog steeds niets bekend verder. 

Wat ben ik ongelofelijk blij dat ik niets gezien heb, dat had ik er nu echt niet bij kunnen hebben.

Ik hou jullie op de hoogte. Ciao!

Tot slot; dochterlief blaast vandaag 44 kaarsjes uit, hoeraaaa, we gaan straks het glas met haar heffen. Ciao.

1 thought on “Gelukkig heb ik niets gezien

  1. Geen zin en puf om te bloggen ? Gelukkig zeggen foto’s meer dan 1000 woorden en daar zit de sleet nog niet in. Voorzichtig op straat met al die doden tegenwoordig en met madammen met ‘n bontjas want die zijn ook heel gemeen. Ondanks dat een aardige Belg het zijn landgenoten duidelijk heeft gemaakt zijn er nog veel die helaas niet begrepen hebben. Hou je taai en fijne feestdagen nog.

    https://youtu.be/oZjnavpSGoU