Gefrustreerd door blauwe vlinders

Via een nieuwsgroep op Facebook, heb ik een mentor gevonden om me bij te spijkeren wat betreft het gebruik van reportage flitsers. Ik heb namelijk een bijzonder mooie belichting voor ogen, om te gebruiken bij de portretfotografie. 

Afgelopen zondag kwam hij met zijn vriendin, bij ons thuis voor de hoognodige instructies.

Aan de hand van een powerpoint presentatie legde hij ons zeer gedegen uit hoe een en ander werkt, dit alles onder het genot van koffie en lekkers.

Het was een heel gezellige, maar ook pittige middag. We hebben veel geleerd, en…..ook veel lol gehad. 

Helaas was het na de theorie, te laat om het geleerde met zijn hulp, in de praktijk te brengen, dus……. ze komen nog eens terug en.. we gaan ook nog een keer samen op een mooie locatie werken. Supergaaf dat deze jongeman het leuk vindt om ons te coachen.

Het gaat waarschijnlijk wel pas in het voorjaar gebeuren omdat we bijna gaan overwinteren. Maar niet getreurd, ik kan zelf al heel wat oefenen. Zo gauw ik iets redelijks heb, laat ik het jullie zien.

De grootste trigger is….’tijd’…. op het moment, we hebben een volle agenda met leuks en……ik heb ook nog eens een gratis maand Netflix en…dat moet uiteraard uitgebreid getest worden en……het is zooooo verslavend! Ik ben begonnen aan een serie: ‘Bloodline’ genaamd en ben nu helemaal in de ban van een spraakmakende familie. 

Ik weet zeker al, dat het niet bij die gratis maand blijft, vooral ook omdat we in Calpe gewoon kunnen blijven kijken. 

Mochten jullie nog aanraders voor ons hebben, laat het horen…

Gisteren zijn we samen met broerlief naar de ‘Nikonclub dag’ geweest in Burgers Zoo te Arnhem. Het was een topdag, we hebben een paar interessante workshops gevolgd, te weten: flitsen en autofocus. Weer veel opgestoken. 

De dag was zeer goed verzorgd, bij binnenkomst kregen we koffie met gebak en tegen 13:00 een voortreffelijke lunch en dat allemaal voor de somma van 10euro.

En…..we waren ook nog eens gratis in de Zoo, en daar hebben we uiteraard goed gebruik van gemaakt. 

Mooie dierentuin hoor. Een hoogtepunt vond ik de mangroven, lekker warm daar met spannende dieren. Vooral de vlinders boeiden me, maar ik ben wel gefrustreerd geraakt door blauwe vlinders die niet op de foto wilden.

Dag lieve mensen, we gaan nu ons koffertje pakken, we gaan er een paar dagen tussenuit.

Ciao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.