De bus met zijwieltjes

Dag 5, Dinsdag 29 Oktober, Bristol-Breda

Lieve I was al weg toen ik opstond om half acht. 

In de woonkeuken stond de draadloze thermostaat en die zette ik op een dragelijke temperatuur en installeerde me met koffie en de iPad, op inmiddels mijn plek, aan de tafel. Broerlief kwam er ook al snel aan, we besloten te ontbijten/lunchen op het vliegveld. 

We hadden het druk met het opladen met onze apparaten. Een puntje van aandacht mensen; in Engeland hebben ze geheel andere stopcontacten, dus je hebt een stekkerding nodig, gelukkig waren er genoeg van die attributen in huis.

We ruimden wat op, deden de afwas, pakten onze bagage in en liepen door het park naar de bushalte. We hadden al een kaartje online gekocht, dus we hoefden alleen maar de QR code te scannen in de bus. De buschauffeurs zitten achter glas en zijn super chagrijnig, zelden groeten ze terug.

En weer reed de bus regelmatig door die speciale smalle busbanen met behulp van die wieltjes, zo apart.

De luchthaven is klein, maar je moet er wel onwijs veel lopen, zelfs trappen, voor je bij je gate bent. Het doet allemaal wat knullig aan.

We hadden nu een city hopper en de catering van de KLM was aanwezig, maar was niet te eten. De wijn smaakte wel, maar was niet bijzonder.

In 55 minuten vlogen we naar Schiphol. 

Broerlief moest naar de bagageband om zijn koffer op te halen, ik nam afscheid van hem en rende naar de trein, en…… haalde hem gelukkig.

Het verliep supergoed en om 18:00 waren manlief en ik weer verenigd, we zaten beiden vol verhalen.

Tja en dan neemt het gewone leven het weer over, ook niet verkeerd voor een tijdje.

Ik ben druk met mijn foto’s en langzamerhand zullen we de overwintering gaan voorbereiden, want over 8 weken is het zover.

De meeste van onze vrienden daar, zijn er al en hebben jaloersmakende verhalen via FaceTime. 

Maar voor het zover is hebben we nog heel wat afspraken en logeerpartijen, dus de tijd gaat vliegen. Ciao


1 thought on “De bus met zijwieltjes