Beeldig Verslag Stockholm

Sorry, ik ben verlaat, ik weet het. De reden kunnen jullie wel raden, denk ik…….Ciao was druk met haar foto’s van Stockholm. Ik kan jullie vertellen dat ik een mooie buit heb meegenomen. Ja, want zo voelt het als ik flink geschoten heb, ik glunder dan van genoegen, ik heb een buit, zelfs mijn camera voelt zwaar.

Tevens heb ik weer een hele leuke shoot gehad, twee kids met de mamma. Wat is dat altijd weer leuk en feestelijk. Gelukkig heb ik hen ook blij kunnen maken. Foto’s kunnen jullie later zien onder het kopje ‘Studio Ciao’ (portfolio)

Dag 1 in Stockholm, Gamla Stan
Gamla Stan, de oude stad
De Russische architect voelt zich ongemakkelijk
Dag 2 in Stockholm, vanaf de veerboot
Broerlief in een oude Zweedse woning
Een echte Viking
Zicht op het koninklijk paleis
Metro T Centralen
Match
Dag 3 in Stockholm, Metro Station Alby
Metro Station, Stadion
Metro Station, Technische Hogeschool
Metro Station, Mörby Centrum
Metro Station, Solna
Metro Station, Tensta
Centraal Station
Metro Station Thorildsplan
Icebar
Gin&Tonic in de icebar
PFFFFFFFFF……….

1 thought on “Beeldig Verslag Stockholm

  1. Wat een goeie camera/lens heb je, je kan dat goed afzien van de foto’s die je gemaakt hebt van de steegjes. (Mooie scherpte diepte). Of moet ik zeggen “diepte scherpte” ik weet het ineens niet meer.
    Lieve groet Gerda