Please Help

En ja hoor, of jullie het geloven of niet, ik heb de lens bij elkaar!

Deze meneer op onderstaande foto, gaf me het goede voorbeeld hoe ik het moest aanpakken.

Maar….dit ging me toch te ver, dus moest ik een andere mogelijkheid zoeken. 

En die diende zich al snel aan, op het nieuws hoorde ik dat de goudprijs enorm hoog is op dit moment. 

In mijn hoofd scande ik snel wat ‘gouden attributen’ die al jaren lagen te verstoffen in een rommella.

Ik graaide de boel bij elkaar en werd nog gretiger, helaas mocht ik de lelijke gouden manchetknopen van manlief niet hebben. 

Ik naar de juwelier en warempel….lens in the pocket.

Nu nog wachten tot ie ‘uit’ komt en dat is op 6 September, maar dan zit ik met broerlief in het buitenland, dus het wordt wat later eer ik mijn klanten aan mijn nieuwe speeltje kan blootstellen.

Tjonge, ik had nooit gedacht dat ik zo snel kon sparen en dat goud?, dat mis ik totaal niet.

Omdat ik best wel mag zeggen dat ik semi-professioneel bezig ben met mijn passie, heb ik een logo laten maken, dat gaat nu voortaan op mijn foto’s, uitgezonderd de “betaalde” foto’s voor mijn klanten.

Jullie kunnen mijn logo zien op de verschillende pagina’s op de header van mijn site, er staan overigens ook nieuwe foto’s.

Ik ben er blij mee.

Langzamerhand begint de mond op mond reclame te werken, aan klanten geen gebrek. 

Ik vraag voor een shoot een klein bedrag, ondanks het vele werk dat ik besteed aan de bewerkingen. 

Ik doe dit zo goedkoop, omdat ik het echt als een hobby zie. 

Na een shoot (die best wel vermoeiend is voor beide partijen) ben ik een paar dagen zoet met bewerken, en dan geniet ik enorm kan ik jullie vertellen, ik blij, zij blij, is mijn motto, vandaar.

Er zit in ons buurtje weer een feestweek aan te komen, te weten een Braderie met allerlei artiesten, bands, nog veel meer vermaak en…. kermis ( http://www.bruisendginneken.nl ). 

Er wordt op verscheidene plekken al flink gewerkt aan de opbouw, leuk voor een straatfotograaf, ik maak dus geregeld een rondje met het beest.

De buxus rups heeft onze oude (45 Jaar) buxus bollen nu ook kaal gevreten, RIP.

Manlief heeft ze in de stromende regen ontmanteld. Ik had net de klimopheg in het zonnetje kunnen snoeien, haha. Manlief is allergisch voor klimop, dus dat is altijd mijn ding. 

Vanwaar deze explosie van activiteit?, de GFT wagen komt, we floreren als we een stok achter de deur hebben. Weg is weg.

Wat de allergie van manlief betreft, hij heeft de huisarts een bezoek moeten brengen, vanwege een grote blaar die maar niet weg ging, het was een gevalletje allergische reactie op iets, waarschijnlijk die shit rupsen haartjes. De natuur is duidelijk in opstand gekomen tegen het mensenras.

Ik heb ook nog sex nieuws uit het Markdal te melden: er heeft een nachtelijke orgie plaats gevonden, getuige de ‘bespoten’ koeien in de wei. Ze zijn besprongen, gemerkt en waarschijnlijk geschopt met jong ( een oud gezegde).

Ciao.


‘Bespoten”

2 thoughts on “Please Help

  1. Hoe is het toch met de hekserige buurvrouw van jullie? Is ze dood of naar het bejaarden tehuis ……..of !!! Heb je een foto shoot van haar gemaakt en is daardoor van ijdelheid poeslief geworden.