Honden weer

Dag 100, Maandag, 2e Paasdag

Ik was veel te vroeg wakker (02:30) en ik begon meteen te malen over het naderende vertrek. Overdenkingen wat ons deze dagen te doen staat etc etc. Het lukte me niet om weer in slaap te vallen, mijn brein was te druk. 

Uiteindelijk ben ik na veel gedraai, om half 6 opgestaan. 

Wij en nog wat koppels, waaronder M&J, zouden een paasborrel hebben bij de schrijver en zijn vrouw. Helaas moesten ze het afgelasten omdat hun hondje Gem, erg ziek is. Ze vrezen voor zijn leven, Gem is 14 jaar en dat is heel oud voor een hondje. Zo triest voor hen. 

Nu hadden we opeens een vrije dag voor ons liggen, geen probleem, we besloten om van de rust te genieten en al wat in te gaan pakken. 

En……..ik draaide twee machines, zodat ik schone kleding mee terug kan nemen, super relaxed toch?

Het regende nog steeds en grijs was het ook, maar toch maakte ik in de stromende regen mijn wandeling. Het deed me goed, ik had weer energie opgedaan. 

Ik heb mijn koffer al gevuld, zodat ik morgen niet hoef te stressen en tijd heb om her en der afscheid te nemen. 

Van alle restjes heb ik een super gezonde omelette gebakken. 

De ongeopende levensmiddelen geef ik aan Merlyn, zij zijn nog hier tot eind Mei. 

We hebben genoten van deze onverwachte rustige dag. Ciao. 

Honden Weer

1 thought on “Honden weer