Het ‘Normale’ leven hervat

Dag 94, Maandag 16 April

Om 07:10 troffen Hans en ik elkaar op straat, we wilden een zonsopgang aanschouwen, hopelijk waren de weergoden ons goed gezind. 

En ja hoor, we zagen wel een aardige variant, maar de eerste is toch de absolute topper. 

We liepen lekker door, zelfs broerlief fotografeert wat minder, we hebben alles wel gehad maar….als ik een mooie kop tegen kom, dan haal ik de dop er vlug af. 

Bij Spasso aten we ons laatste ontbijtje, weer de sandwiches met kaas en ui.  De vakantie zit er op, ook voor ons, want manlief en ik gaan ‘back to normal’, voor zover mogelijk. 

We hebben in ons achterhoofd dat er nog wel wat afscheidsdrankjes genuttigd moeten worden en wat etentjes. 

We hebben nog precies een week nu. 

Broerlief vond zijn week hier erg fijn, maar langer wil hij hier niet zijn. 

Bij terugkomst ging mijn broer zijn koffer inpakken en de sleutels inleveren en daarna liepen we naar de oppik plek van Beniconnect en daar…ja hoor, daar is ook een terrasje. Het uitzwaai team was al aanwezig, J&M en de Rotterdammers, zo attent van hen en Hans weet het zeer te waarderen, hij is werkelijk omarmd door hen. 

We dronken wat en toen was het tijd om het anker te lichten, het busje reed voor, Daaaaaaag Hans, goede reis. 

Hij is mooi op tijd en goed thuis aangekomen. 

Wij moesten weer even onze draai vinden en deden de rest van de dag niet veel bijzonders. Het was schitterend weer en ons baaitje ligt vol boten, genoeg te koekeloeren op ons balkonnetje hoor. 

Ik ben na het eten, zelf gekookt, en gegeten op het balkon, vroeg het bed ingedoken, het was een leuke, maar vermoeiende week. 

Dag 95, Woensdag 17 April

Volkomen uitgerust, stond ik om 05:15 op en dronk rustig mijn koffie, at een boterham met banaan, las het nieuws en……..verschoot van kleur, er is een staking van het grondpersoneel op de dag van ons vertrek, hebben wij weer. Hopelijk gaat het meevallen. 

In mijn dooie eentje liep ik mijn ochtend toer, maar….ik had wel tijd om een en ander te overdenken en allerlei plannetjes borrelden op. Een van de dingen die ik me voornam, was het aanschaffen van een goedkope koffer, waar we van alles in kunnen doen en dan hier opslaan. We hebben al een boodschappenwagentje en dat laten we bij het andere verhuur bureau, slim he? Dit gaat veel gewicht in onze koffers schelen volgend jaar. 

Toen ik thuiskwam, was ik geheel zen, heerlijk. Ik ben gaan schrijven, ik wil weer Up to date zijn met mijn blog en foto’s. Ook dat is gelukt. 

Om allerlei complicaties voor te zijn, aten wij tussen de middag, zelf gekookt, zodat we dat tenminste gehad hadden. 

Bij de Chinees, wij noemen het Harrods en de Spanjaarden hebben het over El Corte Ingles, kochten we een grote koffer voor 21€, mooi prijsje voor veel gemak. Daar gaan we de spullen instoppen die we hier gaan laten, zoals een jasje, oude wandelschoenen, oude sneakers, badlakens etc etc. 

Ik ben Merlyn nog ‘IPad les’ gaan geven. Ze moest even leren hoe ze haar IPad op moet ruimen, het was een ware wildgroei bij haar. Nu heeft ze genoeg ruimte gelukkig. 

Verder weinig gedaan, veel op het balkon gezeten om naar het zee vertier te kijken. 

En…ik heb de tickets voor Januari 2020 alvast gekocht, scheelt vele euro’s als je ze zo vroeg aanschaft. 

Ciao.