Hieper de niet piep, Hoeraaaaa.

Het Ginneken is uitgebruist en wij hebben de feest slingers ook weer opgeborgen, jaja we hadden een jarige, hoeraaaa.

Het was me het weekje wel hoor. de laatste dag van het gebruis heb ik met dochterlief en kleinkind1 gezellig geborreld op het marktje, de sfeer was er opperbest, ja dat kunnen we hier in het Ginneken wel, feesten.

Alvorens aan de borrel te gaan, heb ik wel nog wat fotomomentjes genomen. Zo leuk om mensen aan te spreken en vervolgens op de plaat te zetten en oh wat een mooie gesprekken krijg je op die manier. 

Straatfotografie is echt mijn ding, ik kan er mijn ei (niet dat ik die nog heb) in kwijt.

Na de uren durende borrel in het feestgeweld, kocht ik een broodje paling en voor manlief, die thuis lekker wielrennen zat te kijken, een lading oliebollen. Dat werd ons diner, lekker makkelijk en vooral zooo ongezond lekker. 

Zoals ik net al schreef, we hadden dus een jarige……manlief werd 72 jaar, we hebben hem met de kids eens lekker in het zonnetje gezet met cadeautjes en een uitgebreide borrel. 

Het was reuze gezellig en lekker.

Manlief had het echt verdiend, mede ook omdat hij mijn meest geduldige model is op het moment. 

Dat was een tijd terug wel anders, hij zei op elke voorgestelde pose gewoon: NEE en dat kan natuurlijk niet he? Een model moet zich door de fotograaf laten sturen om het perfecte plaatje te schieten en warempel, hij zegt nu JA. Super vind ik dat, ik kan nu allerlei licht technieken uittesten. En….na het gefeest was hij de volgende dag alweer bereid om met een ‘hangover’ op de plaat te gaan, TOP!

Manlief is op jaarlijkse controle bij de neuroloog geweest, helaas is hierover is weinig te zeggen, het gaat zoals het gaat en er is niets aan de te doen. 

De neuroloog gaat met pensioen en manlief is overgedragen aan een vers exemplaar die gespecialiseerd is in neuropathie, volgend jaar zal manlief hem bezoeken, we zullen zien.

Verder heb ik niet veel te melden, hier nog enkele updates:

Ik ben een paar dagen snip verkouden geweest, flink balen.

Het is niet meer TE warm.

Onze hulp is met vakantie en zwangerschapsverlof en heeft nu een jong meisje als vervangster gestuurd, deze bakt er niets van, dus nu geven we haar ‘poetsles’ en houden haar scherp in de gaten.

We hebben geen lunch gastje meer.

De oude dame maakt het goed.

Ik krijg een razend drukke week, dus ik hou het wat mijn blog betreft voor gezien, uiteraard breng ik jullie de volgende keer weer op de hoogte.

Ciao.

6 thoughts on “Hieper de niet piep, Hoeraaaaa.

  1. Oh die van Maurice is geweldig, prachtig, een ‘echt’ fotomodel.
    Geef hem in extremis nog een dikke verjaardagsknuffel van ons.
    Xxxx