Zwaar in de fout.

We gaan emigreren! Weg uit Nederland. We gaan naar de zon en de zee.
Maar manlief gaf geen sjoege.
Ik ploeterde voort langs de Mark en langzaamaan ging ik toch weer genieten van al het moois.
Ik loop nu rond half 8, 8 uur in de ochtend en dat is super. Weinig ‘ren’ volk, en de hele dag ligt je nog verwachtingsvol aan te kijken.
De ontkenningsfase hebben we gehad en….zelfs de acceptatiefase.
We zijn geaard in onze casa en genieten weer volop van het mooie Markdal. Maar….die zompige zooi, daar wen ik niet aan hoor, we moeten wel een ergernisje houden nietwaar?

Het wachten is op droog weer, zodat de boel eens goed in de grond kan zakken.
Mijn ontkenningsfase heeft ons wel iets moois opgeleverd.
Ik ben als een gek het wereld wijde web gaan afstruinen, op zoek naar mooie stekjes om weer 1 maand te gaan genieten. Ik kwam er niet uit, er is te veel keus. Ik plaatste een oproep op Facebook (in een besloten groep vrouwen van over de hele wereld) en zette onze wensen uiteen. En…….de reacties waren magistraal, ik kreeg tips, goede sites en zelfs super aanbiedingen.
Het was nog moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk heeft manlief de knoop doorgehakt en een adresje gekozen. Dus…….de hele maand September zijn we onder de panne, hierover later meer.
Omdat dat best nog wel lang duurt, hebben we besloten om er in Nederland wat meer op uit te trekken, we willen zelfs nog een paar keer de grens over. We bekijken het van week tot week.
Volgende week starten we met Amsterdam, we gaan naar het Rijksmuseum voor de kimono’s en de catwalk. Zin in.
Nog even voor alle duidelijkheid, ik zit op Facebook, maar heb geen vrienden! Ik zit alleen in nieuwsgroepen en in enkele besloten groepen. Ik ben door Facebook benaderd met de quote, ‘Facebook met vrienden is leuker’.
Zal best, maar ik verzamel mijn vrienden op mijn eigen site, nog leuker.
Op mijn site had ik ook een oproep gedaan en die heeft tevens zoden aan de dijk gezet. We hebben weer contact gekregen met een lieve vriendin van vroeger. En laat die vriendin nu in Spanje wonen (zij wel, grrr), maar…….ze heeft ons tegen een zeer kleine vergoeding een appartementje aangeboden, daar gaan we zeker gebruik van maken. Wat een vooruitzichten allemaal.
Zoals jullie nu wel moeten beamen; het gaat goed met die twee uit Breda.
Deze dame staat alweer 12 dagen droog, maar…….ik ben gisteren zwaar de fout in gegaan qua gezond eten. De kids kwamen logeren en het was zoo gezellig en het spelletje monopoly duurde maar voort, dus dat werd geen ‘koken’ meer. Manlief is naar de beste friettent van Breda (op advies van de kids) gereden en heeft een hoeveelheid heerlijks, vets en meligs in geslagen.
Als wolven vielen we aan, het werd een ware schranspartij.
Daarna uitbuiken voor de buis en kijken naar ‘wie is de mol’, de finale.
Pffffffff we weten het nu…..rust!
Vanmorgen lekker relaxed met de kids.
Toen de ouders kwamen, was het uit met de rust, de kids moesten zich in carnavalsoutfit hijsen en werden geschminkt. Het was voor hen tijd om naar de uitgestelde carnavalsoptocht te gaan.
Wij gelukkig niet, Ciao!

DSCN7587 DSCN7596

1 thought on “Zwaar in de fout.

  1. Ola amigos, wij willen ook nog wel 1 x ruilen met woning als jullie willen proberen Maurice je wil echt niet meer in dat grijze Ned. wonen,SORRY xxjes