CitizenM, Hilton ………en gaan

We zijn er klaar voor hoor, ingecheckt en wel in het CitizenM op Schiphol.
En…..ja hoor……aan de wijn, het is vakantie nietwaar.
Gisteren heb ik er ook een paar op bij de kids, na 10 dagen droog te hebben gestaan. Deze dame is goed bezig! Makkelijk gezegd, het kost me geen moeite.
Vanmorgen nog even een pedicurebehandeling gehad door mijn lieve spontane pedicure, nog even een koffietje met onze bovenbuurman (DE BB) en…gaan met de banaan (letterlijk) op naar Schiphol.
We waren er in een zucht en een scheet, effe ‘rollen’ naar het hotel en helemaal zelf inchecken op een van de vele computers in de lobby. Bij de boeking had ik gevraagd naar een kamer op een hoge verdieping aan de vliegtuigkant en….gekregen hoor. image image
Weer zo’n super design kamer. Alles high tech en bestuurbaar met een iPad. Als je naar de toilet gaat, kun je eventueel onder een paarse/gele/groen/rode etc hemel je behoefte doen. Zo kun je ook alvorens te gaan douchen, een kleurtje uit de regenboog kiezen. Je kunt uiteraard als partner ook voor leuke kleuruitbarstingen zorgen. Het grappige is dat de cabines bijna doorzichtig zijn haha.
Na het bewonderen van al het speelgoed, zijn we naar het nieuwe Hilton gelopen, een prachtgebouw, dat schreeuwt om gefotografeerd te worden.
Ik ging compleet uit mijn dak en meneer Nikon ook. De hal is ook heel fotogeniek.

image Meteen maar even een tafeltje gereserveerd voor straks, want het schijnt daar altijd propvol te zitten. Volgens Tripadvisor staat dit restaurant (Bowery) op de eerste plaats van geheel Schiphol. We zullen het gaan beleven, jullie horen het nog wel.
Alvorens te gaan dineren nog even relaxen en genieten van het vliegverkeer pal naast ons super kingsize bed.
Vanavond vroeg op stok en om kwart over drie er weer uit, maar het is voor een goed doel nietwaar?
Tot morgen vanaf Fuerteventura, Ciao.

6 thoughts on “CitizenM, Hilton ………en gaan

  1. Super fijne vakantie en lekker genieten van het eten de wijntjes en het zonnetje
    Kijk uit naar je verhalen, de avonturen met Maurice (geef hem een dikke knuffel van ons voor jou ook) en niet te vergeten Mister Nikon.