Tranen tijdens het Kerstdiner

Geen idee of de konijnen nog gevlucht zijn door de rotte uien van de boswachter, het zou zomaar kunnen dat ze bedolven zijn onder het zand. Er ligt nu heel veel, door een machine aangestampt zand tegen de dijk aan. Ik heb het idee dat alle konijnen geplet en gestikt zijn, maar manlief zegt dat ze zich vast wel kunnen uitgraven. Ik heb er een hard hoofd in, want ik zie geen uitgangen.

De Kerst ligt weer achter ons en was super gezellig. Dit jaar waren we bij de kids te gast en wat zijn we daar verwend, ze hebben echt de sterren van de hemel gekookt.
En of het nog niet genoeg was, werden we nog verrast met een spectaculair optreden.
Wat is het geval……manlief heeft ontzettend de pest aan het ‘Aveeee Mariiieeiejaaaa’. Meestal zetten de kids dit lied aan en dan op de repeat. Manlief krijgt dit dan pas door na een zestal afleveringen, ha ha.
Maar dit jaar hadden de kids wat anders in petto, op Spotify hadden ze wel 100 variaties van dit lied gevonden en…..ze gooiden zichzelf nu ook in de aveeee strijd. Gewapend met een omgekeerde designschaar (zogenaamde microfoon) playbackten ze als volleerde sterren het een na het andere lied. Ze deden er wat acts bij en het werd steeds hilarischer. We hebben tranen met tuiten gelachen, het kon niet op. Soms leek het zelfs professioneel toen ze helemaal warm gezongen waren.

DSCN4717 DSCN4733

DSCN4754 DSCN4757

DSCN4797 DSCN4808

DSCN4738 DSCN4927
De volgende dag was voor de oude dame, we hebben met z’n allen onze stinkende best gedaan om er wat van te maken. Dat is gelukt moet ik zeggen, de oude dame heeft zelfs gezongen en gelachen. Helaas wist ze er de volgende dag niets meer van en verviel ze weer in de klaagmodus.
Oh ja, we zijn 2e kerstdag nog met de kids in ons stamcafé beland, daar hadden we een grootse happening met familie van ideale schoonzoon en goede vrienden van de kids en heel veel kleine kids, het was een supertreffen met veel drank, hapjes, gelach en plezier.
Derde kerstdag heb ik met de kleinkinderen honderden wafels gebakken, dat werd weer een knusse en vooral lekkere happening.
Tja….en dan zomaar ineens een Sh…… dag, niet uitgeslapen, alles gaat mis, vele toestanden, pijn in mijn botten etc etc. Ook Ciao wordt gepokt en gemazzeld door het leven hoor, maar daar val ik jullie verder niet mee lastig, schouders eronder en verder!
Nu rust, de kids zijn op vakantie (met wafels), ik sta alweer dagen droog, wandel weer en fotografeer, kortom het leven gaat gewoon door.
Wat een feestmaand ligt er achter ons.
Wij doen nu rustigjes aan en wat betreft oud en nieuw…..het zal ons een worst wezen, we slapen gewoon overal doorheen, genoeg gefeest.
Over zo’n 3 weken vertrekken we, dus nu moet er toch wel het een en ander geregeld worden, maar…..op ons dooie gemak.
En…nog even een kleine update wb PP, zie http://ciao.waarbenjij.nu/reisverslag/4849341/peyton-place#ad-image-121781639,
De nieuwe buurvrouw op de hoek is erg op zichzelf, soms is er een man en soms zijn er 3 kinderen. Ze is rommelig en neemt afstand van ons allen. We hebben geen last van haar of de kinderen.
En……de buren ernaast (het gezin uit België) gaat morgen verhuizen, ze hebben een huis gekocht. Ze betaalden bijna 1300 euro huur (kaal) en ze vinden dat het huis tocht en naar poep ruikt. Ze wisten ons ook te vertellen dat het nu weer voor 1450 euro te huur staat, shame! Maar….wat gaat er nu weer komen, wie is bereid zoveel huur te betalen?
De sportlerares heeft haar enkel op een vervelende manier gebroken en is nu weken uit de running, gelukkig heeft ze een liefdevolle moeder die haar bijstaat met de kids en….er is een lover gesignaleerd!
Verder gaat hier alles z’n gangetje en hebben we een leuk contact opgebouwd met onze ‘verfranste’ buurman, monsieur portable.
Omdat ik gisteren die Sh….dag had, heb ik wederom niet best geslapen, dus ik duik nu onder, het gaat een onvervalste ‘onderwaterdag’ worden.
Lieve mensen, wij wensen jullie een goed, gezond en tevreden 2016, Ciao!

2 thoughts on “Tranen tijdens het Kerstdiner

  1. Wat een drukte!! Fijn dat jullie zo hebben genoten. En natuurlijk ook voor jullie een goed en gezond 2016!! Dan gaan we elkaar weer zien…..

  2. Hallo hier België ook voor jullie een fijn gezond 2016.
    Vol toffe verhalen en voor jou Yvonne veel wandel en klikplezier met mijnheer Nikon.
    Doch vergeet Mauice’ke net in de watten te leggen, de lieve man.
    Huguette & Eddy en Tosca & Loki
    Xxxx