Zonder stok….aan de stok!

Dag 69, Vrijdag 22 Maart

Slecht geslapen, en flink ziek stond ik op, dat ging niks worden vandaag. 

Manlief nam, ondanks zijn eigen gesteldheid, het heft in handen en deed de boodschappen. 

Ik heb me de hele dag shit gevoeld en heb op de bank gehangen met een boek. 

Verder niets te melden. 

Dag 70, Zaterdag 23 Maart

Toch weer gelopen vandaag, ik moest er gewoon uit om even frisse lucht in te ademen. 

Het lopen ging goed, al was ik nog flink aan de snotter. 

Manlief wilde me verwennen met een mooie jeans en daar had ik wel oren na, dus we liepen naar de oude stad en ja……..ik vond de perfecte jeans, wel wat duur, maar ik kan er weer jaren tegen nu. Jelle en Merlyn waren ook in de stad, we besloten om samen asperges te gaan eten, met zalm. Het smaakte ons wonderwel. 

Toch maar een nazit gedaan bij de social club.

Doodmoe en iets minder snotterig doken we redelijk op tijd ons bed in. 

Dag 71, Zondag 24 Maart

Ik kan jullie mededelen, dat we allebei redelijk opgeknapt zijn. 

Het was schitterend weer en ik ging lekker aan de wandel. Ik had het geluk een poserende salsa groep tegen te komen, dus het beest vrat ze gulzig op. Dat was pas geluk hebben, voor dit soort onverwachte zaken, sjouw ik de camera altijd met me mee. 

Vandaag zouden we echt op z’n Engels een ‘Sunday Lunch’ gaan meemaken. 

Vooraf dronken we bij M&J een Bloody Mary, we hadden die nog nooit gedronken. 

Jelle is de meester van de cocktails en hij verzorgde de bloederige Marie met vaste hand, en ‘ohhh my God’, wat was dat lekker, die houden we erin. 

Uiteraard heb ik Jelle op de voet gevolgd bij de bereiding ervan en alles genoteerd. 

Na dit godendrankje liepen we naar Café Playa en aten daar perfecte lams koteletjes. 

Gezamenlijk liepen we zeer voldaan, via de boulevard, terug naar huis en lieten verdere verleidingen links liggen. 

Wat een mooie dag en wat zijn we blij dat we ons weer goed voelen. 

Manlief heeft het nog een beetje moeilijk in de neus, er lijkt geen einde aan te komen. 

En…. ik ben nu eens echt boos op hem geworden, hij moet van mij consequent aan de stok, want wederom zorgde hij vandaag weer voor gymnastische hoogstandjes die tot nu toe goed afliepen. Hij bezorgt ons telkens een hartverzakking. 

Luistert hij niet, dan krijgt hij het mij aan de stok en dat zal beslist erger zijn voor hem. Ciao. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.