Ik dacht: “bewegen Troela”.

Dag 58, Maandag 11 Maart

Vandaag belde Fenny mij, ze heeft te horen gekregen dat haar levensverwachting drastisch over de plus is geschoven. Dikke Vette HOERA. 

Nu gaat er alles aangedaan worden om haar weer aan het lopen te krijgen met de hulp van een fysiotherapeut. 

Zelf denkt ze dat dat niet zo snel gaat omdat ze in Spanje niet zo voortvarend zijn en daar heeft ze vrede mee. Ik hoop echter dat ze haar kwijt willen en er vaart achter zetten. 

Het was een warme dag, dus de balkonzit werd afgewisseld met bankzit. Maar het uurtje voor zonsondergang laten we ons niet afnemen op het balkon, altijd weer magisch. 

Tijdens mijn wandelingen geen Maine Coon gezien helaas. Ze schijnen er wel nog te zijn hoorde ik. 

Dag 59, Dinsdag 12 Maart

Al maanden heb ik last van stijve en pijnlijke knieën, maar dat gaat altijd helemaal over na een wandeling. s’Morgens en soms s’nachts is het het ergste. Geen idee wat het is, maar ook al heeft het beestje een naam, de pijn blijft hetzelfde. Maar……vanmorgen werd ik wakker met hele stijve knieën, ik ben maar opgestaan, want het voelde niet prettig, ik dacht ‘bewegen Troela’, dan gaat het wel over. Ik kon echter niet normaal lopen, zo stijf en pijnlijk waren ze nog nooit. 

Na de ochtendrituelen, besloot ik meteen aan de wandel te gaan, gewoon door de pijn heenlopen, heeft me al die tijd geholpen. Omdat ik hier nooit de lift neem (we zitten op de 3e verdieping), deed ik dat vanochtend ook, maar ohhhhhh wat deed dat zeer. Ook de eerste honderd meter waren niet te harden, vooral bergaf is pijnlijk. Gelukkig trok de pijn weg tot aanvaardbaar. 

Hopelijk komt het goed, want als ik niet meer kan lopen, val ik in een gat. 

We hebben de appartementen (ja, weer een verhuizing tussendoor), voor volgend jaar geregeld, dat geeft rust en zekerheid. 

Paul kwam de turban ophalen, hopelijk is Fenny ermee geholpen. 

Weer naar de Specsavers geweest, ik heb toch maar een zonnebril op sterkte besteld, het is zo onhandig om telkens mijn gewone bril uit de koker te moeten halen als ik onderweg iets moet lezen. 

Ik kreeg 50% korting, TOP. 

Er stond een sterke zeewind, dus er waren weer vele kite surfers, het blijft magistraal om hen bezig te zien. Ik mocht zelfs een paar portretten schieten. 

Ciao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.