Het leven gaat door

Dag 52, dinsdag 5 Maart

Vroeg in de ochtend kregen we het bericht dat Fenny de operatie doorstaan heeft. Ze moet nu 2 dagen op de IC blijven, want er kan nog van alles misgaan. Geen idee nog of de tumor in zijn geheel verwijderd is. We hopen er allen het beste van.

Over 10 dagen hebben we duidelijkheid. 

Merlyn is nog steeds niet in orde, het schijnt om een virusinfectie te gaan.

Vandaag hadden we een warme doch grijze dag, best wel lekker voor een keertje, zeker voor een een foto met mooie wolken formaties. Manlief en ik zijn regelmatig het balkon opgeschoten om te klikken, ook lange tijdopnames zijn nu de moeite waard. 

Mijn laptop is bijna overleden, er wordt veel van hem gevraagd met die zware bestanden, dus ik ga me inhouden, ik lever wel een inhaalslag als we thuis zijn. 

Dag 53, Woensdag 6 Maart

We kregen een berichtje van Paul, hij wilde graag op de koffie komen en daarna een hapje gaan eten met ons. Gezellig, we hadden hem sinds de opname van Fenny niet meer gezien.

Het was fijn hem weer te zien, we hebben het uitgebreid over Fenny gehad. 

Ze maakt het redelijk goed en de tumor hebben ze toch grotendeels kunnen verwijderen. Zo te zien zijn er geen vitale functies uitgevallen door de operatie. Wat een opluchting. Over een paar dagen gaan we haar weer bezoeken. 

We hebben gegeten bij het nieuwe restaurant aan de overkant en het was heerlijk, we gaan zeker weer terug. 

Ik ben daarna nog braaf mijn stappen gaan zetten en kwam Diana en Ian tegen, ze begonnen te huilen toen ze me zagen, zo triest om hen zo verdrietig te zien. 

Ze hadden via de mail aangegeven dat ze het niet aan konden om de mensen die Charlie gekend hadden, te ontmoeten, maar wij kwamen elkaar pardoes tegen en dan loop je niet door. Ik had toch het idee dat ze het prettig vonden om even over Charlie te praten. 

Het weer was niet best, stevige wind, we hebben lekker gelezen en gepuzzeld. 

Ik weet niet eens meer wat tv kijken is, manlief kijkt s’avonds nog even naar een Duitse zender. 

Mijn nieuws lees ik uitgebreid op mijn IPad; de NRC en onze plaatselijke krant, daar las ik vandaag in dat er een gewapende overval heeft plaatsgevonden op een juwelierszaak in Breda, goede vrienden van onze kids. Vreselijk om dat mee te maken. Ciao

F22, 30 sec,
iso 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.