Een heel vervelend bericht

Dag 39 Woensdag

Het is al weken bijzonder mooi weer hier, we kunnen er wel aan wennen hoor.

Vandaag niets van betekenis te melden, we hebben veel gelopen en geluierd op het balkon.

Dag 40, donderdag

Vandaag kwam de hulp, besteld bij het bureau (10€ per uur). 

Een aardige betrouwbare Engelse vrouw die van wanten wist, dus wij gingen de stad in, een beetje shoppen. 

Ik kocht een namaak bontmuts, niet dat we die hier nodig hebben, het is gewoon een leuk attribuut voor mijn portret fotografie. Ik kocht er ook een baret, met hetzelfde doel. Maurice zal mijn eerste ‘slachtoffer’ zijn. 

Aanvankelijk wilden we in de stad een hapje eten, maar manlief had meer zin in in een hapje in de club, konden we onze spullen eerst thuis brengen. Zo gezegd zo gedaan. 

We namen plaats op het zonnige terras, we waren de enigen. 

Er kwamen weer heerlijke geuren uit de keuken, Pablo was Bolognese saus aan het bereiden, daar zouden we voor gaan besloten we, met spaghetti uiteraard. 

Opeens kreeg ik een berichtje van Merlyn, ze hadden ons vanaf de 11e verdieping gespot (verrekijker) en vroegen of we het leuk vonden als ze ook kwamen, uiteraard, hoe meer leuke zielen, hoe meer vreugd. 

We wilden het allen rustig aan doen met de alcohol. Ook Merlyn dronk waterwijntjes, maar……..als je hier veel van drinkt……..dan weet je het wel. 

Het werd weer een lange gezellige zit. De schrijver en zijn vrouw, waren inmiddels ook aangeschoven, gezelligheid ten top. 

Toen we thuiskwamen, las ik mijn mail, er was een bericht van Paul, er is een hersen tumor geconstateerd bij Fenny. ±±±#±#@±#@#%#$%&^*)(_)_)( , waarom zij weer??????

Ciao.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.