Enjoy The Club

Dag 35, Zaterdag. 

Vandaag loste ik mijn schuld in. Ik had Merlyn als verjaarscadeau een mooi portret van haarzelf beloofd, als ze dat tenminste leuk vond. Gelukkig accepteerde ze blij verrast mijn cadeau. 

Merlyn gaat zaterdags naar de kapper, dus deze dag vond ze ‘haartechnisch’ gezien, de beste dag. 

We hadden afgesproken bij de social club en gingen naar de 1e verdieping om ongestoord te kunnen werken.

Er was mooi licht, Merlyn is beeldschoon, de shoot is zeer geslaagd.  

Beneden zaten de mannen aan het bier, gezellig, wij sloten aan met wijn, nog gezelliger. 

We hebben er uiteindelijk nog eentje genomen. Jelle en Merlyn hadden een afspraak, wij bleven zitten voor het menu del dia: salade, entrecote voor manlief en voor mij sardines, en die lekkere homemade taart na

We genoten verder op het zonnige terras. 

De schrijver en zijn lieftallige vrouw betraden het terras, leuk, we hadden al gehoopt om hen weer te ontmoeten. We trakteerden hen op een drankje en hadden een leuk gesprek. Leuke, interessante mensen. 

Al met al hebben we tot 17:00 op het terras gezeten en veel leuke mensen gesproken, enjoy de club. 

Eenmaal thuis, ontvingen we het bericht van onze lieve Calpese vrienden dat ze ivm ziekte niets konden afspreken, zo zielig voor hen, hun gezondheid is broos, gelukkig hebben ze een enorme levenslust en daardoor hebben ze veel narigheid het hoofd kunnen bieden, respect. 

Dag 36, Zondag

Tja, ik moet bekennen dat we deze ochtend met een diertje in ons hoofd wakker werden, toch te hard gefeest, dat gaat niet meer gebeuren, ik moet gewoon waterwijntjes drinken en uiteraard maar een paar. 

We zijn de dag rustig begonnen en rond 12 uur stonden we in ons Zondagse goed bij Merlyn en Jelle voor de deur. We hadden afgesproken om uit eten te gaan buiten Calpe, in Jalon bij Bistro Selene. 

Jelle was de bob, en reed ons als vorsten, in een zeer comfortabele auto, door de schitterende Jalon vallei, vol met bloeiende amandelbomen, en even later zaten we samen met 40 wielrenners boven op een berg met prachtige vergezichten. Het was een tocht door een ansichtkaart .

Het restaurant was werkelijk klasse, heel verzorgd en bijzonder smaakvol en beslist niet duur. 

Op de terugweg kregen we nogmaals een sightseeing, nu naar wat kustplaatsjes, die er lekker loom bijlagen in de namiddag zon. Wat een sfeer hier, wat een prachtige omgeving. 

We waren het er wel over eens dat je vooral in de winter, toch wat meer reuring om je heen moet hebben en dat Calpe alles biedt, wat we op onze leeftijd nodig hebben. 

Het was een gouden middag met hele lieve, humorvolle mensen. 

Voldaan kwamen we thuis en ploften op de bank en doken een paar uurtjes later, gelukkig met weinig alcohol in ons bloed, het bed in. 

Ciao.

 

2 thoughts on “Enjoy The Club

  1. Hihi! Never a dull moment hè!?
    Even een dingetje: het lijkt erop dat wij voor de laatste 2 blogs geen waarschuwingsmail kregen. Ik zeg tegen Ger: volgens mij zijn wij geen lid meer van de sociaal club!!

  2. Nee, vervelen is er niet bij. Gek, jullie staan gewoon op actief in de mailing lijst. WordPress, sucks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.