Portret Fotograaf

De oude dame maakt het goed, ze is weer helemaal de oude zeurpiet, je merkt aan niets dat ze zo hard gevallen is. 

Tijdens die enorme hitte had zij het koud in de schaduw, ze wilde beslist in de zon en bleef maar zeuren.
Om van het gezeur af te zijn, zette ik haar met rolstoel en al in de zon, daar zou ze snel genoeg van krijgen dacht ik. Maar….ze verzuchtte; “ohhh, wat heerlijk”, en viel pardoes in slaap. Ik haalde haar meteen terug in de schaduw, ze werd wakker en boos. 

Dit gedoe herhaalde zich enkele malen, het is een volhoudertje hoor. Uiteindelijk zijn we naar binnen gegaan, gezeur afgelopen. Een stroopwafel at ze achter elkaar op en bij het laatste hapje zei ze, blehhhh… vies, gezellige tante he?

Wat was het warm he, zelfs wij vonden het te gortig en dan die plak nachten….vreselijk, het was overleven hoor. 

Die arme kids hadden aan het eind van hun vakantie een bezoek aan Lissabon gepland, het was er 42 graden. Ze hebben niet veel gedaan buiten een ‘gekoeld’ autotoertje door de stad en het bezoeken van winkels en resto’s /bars met airco.

Nu zijn ze zijn weer thuis, wij blij en met ons de poezen. 

Als dank voor de goede zorgen, zijn we uitgenodigd om vanavond met z’n allen kreeft te gaan eten bij Moeke Ginneken, zin in.

Ik ben enorm moe, ik heb maar een paar uur geslapen vannacht, ik had en heb te veel adrenaline in mijn lijf. 

Ik heb tot en met gisteren een geweldige cursus portretfotografie gehad in Rotterdam. 

We hebben heel wat theorie te verstouwen gekregen en verscheidene praktijklessen gehad, zoals een shoot met modellen in een park (36 graden!) en in de studio met verschillende lichtopstellingen en uiteraard nog vele opdrachten.

Het was zooo gaaf en leerzaam, ik heb er een enorme energie boost van gekregen. en……… ik mag me nu eindelijk (met vlag en wimpel) portret fotograaf noemen, dus mensen.….wil je een shoot bij mij, dan moet je vanaf nu betalen, maar……, troost u, ik vraag slechts een bescheiden bedrag hoor. 

Ik wil shoots gaan aanbieden van 1 uur à 50 euro, ik maak dan honderden foto’s en de klant krijgt de 5 beste foto’s in hoogste kwaliteit, geheel bewerkt en digitaal aangeleverd. 

In vergelijking met mijn medecursisten zit ik onder de prijs, dat voelt voor mij goed zo. 

Nu nog klanten krijgen, dus…..spreekt het voort, leuk idee om cadeau te geven toch? 

Mail me maar: info@yvonneciao.nl

Mede in verband met mijn gesteldheid, houd ik het bij een kort verslag, mijn foto’s vertellen de rest, zowel in dit verslag als op de studio pagina.

Ciao.

Carmen
Uma
Carmen
Uma

8 thoughts on “Portret Fotograaf

  1. Wat geweldig Yvonne. Portretfotograaf! Maar je maakt ook schitterende foto’s.
    Heel veel succes.
    Liefs Carry

  2. Geweldige portretten! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe titel portretfotograaf, je hebt het niet cadeau gekregen maar het resultaat mag er zijn.
    Liefs van Paul en Fenny