Ik heb hier de pest aan, maar het moet

Zoals jullie wellicht al gezien hebben, heb ik mijn site uitgekleed, dit alles in verband met die privacywet. 

Ik snap best dat we beschermd moeten worden op het web, zeker met persoonsgegevens in webshops, bedrijven, instellingen en wat al niet meer, maar helaas zijn die regels voor een eenvoudige blog ook van toepassing. 

Om gedoe te voorkomen ben ik dus mijn site aan het ontdoen van zaken die er eigenlijk niet zo toe doen. 

Zo heb ik de link naar mijn instagram account verwijderd, dat account staat nu gewoon weer op zichzelf, beter voor mij. Maar jullie weten die wel te vinden als je mijn IG mist.

Ook de link naar mijn blog op waarbenjijnu.nl heb ik verwijderd, omdat ik geen invloed heb op die site wat betreft de persoonsgegevens. 

En….ook yvonneciao.nl heeft nu zo’n shit cookie melding, gelukkig hoef je die maar eenmaal goed te keuren. Sorry, ook ik heb hier de pest aan, maar het is helaas verplicht, zelfs als je bijna geen cookies verzameld. 

Verder beloof ik jullie nogmaals dat ik beslist geen privacy zal schenden en dat alle gegevens veilig zijn bij me. Ach, en wat heb ik nou van jullie, het stelt niks voor.

Wat een gedoe allemaal, het wordt er niet leuker op. 

Voor wat mijn foto’s betreft: ik vraag altijd toestemming en gelukkig zijn de regels voor fotografie minder complex.

Omdat ik op WordPress nu tegen problemen aanliep die ik niet kon oplossen, heb ik na een oproep op de buurt app, een meneer gevonden die me een soort van college wilde geven over de mogelijkheden op WordPress.

De goede man is gistermiddag geweest, een hele aardige en kundige meneer. Hij heeft me in twee uur heel veel zaken uitgelegd en laten zien. 

Het duizelt me nog wel, maar ik kan verder gelukkig.

Er is werkelijk een pak van mijn hart gevallen en er ligt een wereld vol ontdekkingen op WP, voor me open. 

Maak jullie borst maar nat, er zullen regelmatig aanpassingen te zien zijn nu. 

We hebben een drukke maar zeer leuke week achter de rug, de kleinkinderen hebben hier gelogeerd ivm reisje ouders. 

De logeerpartij was een waar feestje, heel relaxed en gezellig, het voelde aan als vakantie in eigen huis/stad. 

Wat voelen we ons zooo rijk met deze twee schatten.

De oudste had proefwerkweek en ik hoefde haar totaal niet aan te sturen, ongelofelijk. 

We hadden zelfs nog tijd om samen te kokkerellen, want ook zij, gaat voor gezond en zelfgemaakt. Zo hebben we een soort nasi van oa. groentes en haver gemaakt en heerlijke, suikervrije muesli repen voor de nodige energie.

Elke dag gingen we even bij hun ouderlijk huis langs om de poezels te knuffelen en van eten te voorzien. Ook de tuin had regelmatig water nodig en…. wat schetste mijn verbazing?, er stond heel veel knoflook me blakend van gezondheid aan te kijken, kleinkind1 heeft me er wat van geschonken, heerlijk!

Kleinkind2 en manlief hebben genoten van frietjes, taartjes en nog meer zoete en zoute zondes. Zij zijn altijd al partners in crime haha. 

Van mij mogen de ouders vaker weg, zo gezellig en knus was het. 

Ik heb mijn dagelijkse wandelingen gewoon kunnen doen in de vroege ochtend, helaas alleen, hier waren de dames niet voor te porren. 

Ze vonden het wel altijd leuk om een verslag van mijn belevenissen te krijgen en de foto’s te bewonderen, zo zag ik een vos en een huilende koe.

En….. eindelijk heb ik mijn wandelmannen geportretteerd, ik heb inmiddels 7 ‘Markanten’. 

De ooievaar baby’s groeien als kool, het begint interessant te worden voor de president. 

Ciao.