Kunst op het zand

De regen had zijn sporen achtergelaten, overal plassen en op het zand zag je prachtige sculpturen. Daar waar water gestroomd had, was het zand getekend. Zo ongelofelijk mooi en geen een tekening leek op de andere en de president wilde ze allemaal, de schrokop.
Ook was er wat schuim en dat geeft weer een andere sculptuur. Verwonderd en bewonderend liep ik rond en vergat weer de tijd.
Toen ik thuis kwam, was mijn kaart vol en mijn batterij leeg, die van de president voor de duidelijkheid, die van mij was weer opgeladen.
De foto’s heb ik meteen op mijn externe schijf geladen, de kaart veilig opgeborgen en een maagdelijk kleinood in de president geplaatst.
De batterij heb ik vervangen en de lege in de oplader gestopt. Veel werk hoor, foto’s maken.
Tja en als ik thuis ben, kan ik pas echt aan de slag, zin in.
Vandaag niets speciaals meer gedaan, ik heb heerlijk gelezen en manlief……..die heeft weer een kruiswoordpuzzel, hij zal er morgen ook nog wel zoet mee zijn, want hij moet ook naar de Spelen kijken.
Vandaag een alcoholvrije dag ingelast, best wel goed na gisteren, want je neemt dan toch meer in dan nodig is, gezelligheid kent geen grenzen. Ciao.