Saai?, ik dacht het niet.

Zaterdag 10 Februari 2018

Vandaag een kort verslag omdat ik niet zo veel te vertellen heb. We hebben met plezier al onze dagelijkse bezigheden uitgevoerd, veel gelezen en bij elkaar 13 km gewandeld. Manlief wat minder, omdat hij niet mee gegaan is naar de Carnaval in de stad. Hij voelt zich niet lekker.
Hij kan blij zijn, want het was een vertoning van niks, geen sfeer en weinig volk.
Gelukkig was de terugweg langs de zee, adembenemend. Prachtige luchten en volop zon.
Wat zou ik jullie graag wat foto’s van vandaag laten zien, maar ik krijg ze met geen mogelijkheid naar mijn iPad gestuurd, ik baal hier enorm van, maar het is zoals het is.
Ik zal morgen eens met mijn laptop op stap gaan naar de wifibar.
Dit was een saai verslag van een mooie dag. Ciao.

Zondag 11 Februari 2018

Vanochtend uitgeslapen, ongekend. Normaliter ben ik om 05:00 uur op, maar vandaag pas om 07:00 uur, best wel eens lekker voor een keer.
Rustig samen de koffietjes gedaan, met dank aan de ‘Dolce’. Daarna moest ik me gaan haasten, want ik wilde wel om 08:55 naar wie is de mol gaan kijken. Het is gelukt door een verkorte route te doen.
De Mol is volgens mij Irma. Zo spannend.
Het is heerlijk weer, dus vanmiddag hebben we samen een stuk gewandeld.
Manlief blijft rillerig, dus we zijn al snel een wifi bar aan de boulevard ingedoken.
Ik heb wat foto’s naar mijn iPad kunnen sturen onder het genot van een koel drankje, wat een luxe. Manlief vergreep zich ook nog aan een stuk taart, de ouwe snoepert.
Op de terugweg naar huis, kocht ik bij de Chinees nog een pannetje, ik kwam er echt een te kort, dus dit is een goede investering. Het kleinood gaat hier ook in de opslag, vandaar.
Weer een stevig maal gebrouwen, goed voor het menneke. Ciao

PS, maar 1 foto van de president. Het uploaden kostte me een half uur helaas.

2 thoughts on “Saai?, ik dacht het niet.