Wroetend door het riet

Dinsdag 31 Januari 2017

Het beloofde weer zo’n mooie dag als gisteren te worden en…voorlopig de laatste zeggen ‘ze’. Er schijnt veel regen aan te komen, maar het zal wel weer meevallen, denken we.
Toch wilde manlief deze dag uitnutten en in het zonnetje doorbrengen op het balkon, hij geniet er zo van, een ‘zon’ dag liet hij zich niet afnemen.
Maar eerst maar eens de boodschappen in huis gehaald, extra veel, want morgen willen we ‘vrij’ zijn om mijn verjaardag te vieren.
Uiteraard had ik er alweer een ochtendwandeling van anderhalf uur opzitten.
Die wandelingen laat ik me niet afnemen, ik vind het zo heerlijk om ruim voor zonsopgang te vertrekken en dan langs de kust te wandelen, het ruikt zo lekker, het is lekker frisjes en er is altijd wel wat te zien wat me boeit.
Vandaag mocht de president weer eens mee en ik moet zeggen, hij heeft kwaliteit geleverd hoor.
Na de lunch is manlief het balkon opgedoken en ik ben er weer met de president op uit getrokken, jaaaa, weer naar mijn roze vrienden. Ik had van meneer Swift een tip gekregen, waar ik door het riet kon sluipen en wat meer in de buurt van die beesten kon komen, tenminste als ze daar net stonden. Ze waren redelijk in de buurt, dus de president kon ietsjes beter toeslaan.
Op mijn hurken heb ik achter de struiken een half uurtje gepost, maar dichterbij kwamen ze helaas niet. Toch ben ik niet ontevreden.
Tot mijn grote verbazing, ontdekte ik een klein perceeltje met bloeiende amandelbomen, ik denk zo’n tien. Prachtig en de geur zooooo lekkerrrr. Ongelofelijk, een kleine oase in de stad.
Mijn middag was geslaagd hoor.
Omdat ik zo benieuwd was naar de foto’s heb ik toch maar een paar op mijn laptop bewerkt omdat ik jullie wil laten zien wat ik zag.
Het was nog een heel gedoe om de foto’s weer door te mailen zodat ik ze op mijn iPad tot mijn beschikking heb. Ik moest een hotspot maken via mijn 4g op de IPhone en dat heeft me bijna al mijn mb’s gekost haha. Moet ik maar weer wat bij kopen. Ciao.

4 thoughts on “Wroetend door het riet

  1. Ha! Eindelijk is de ware datum onthuld. Als ik het goed begrijp Yvonne, dan ben je dus vandaag jarig!? Want je spreekt in de verhaal over de 31e januari over ‘morgen’.
    Daar gaat ie dan: van harte gefeliciteerd en hiep hiep hiep hoera!!! We hopen dat jullie een fijne dag hadden en dat het tapasrestaurant jullie heeft verrast met heerlijke gerechten.
    Verder een heel mooi en gezond jaar gewenst van Gerda en mij! We nemen er één op!

  2. Je bent een beste rechercheur. Ik was gisteren 1 Februari jarig. Dankje wel voor jullie lieve wensen.