Yes, een appartement

Dinsdag 29 Januari 2017

Omdat we merken dat het ons erg goed doet om in warmere en vooral lichtere regionen te verkeren, willen we volgend jaar echt gaan overwinteren.
We hebben een leuke aanbieding gekregen, we kunnen voor een zeer schappelijke prijs een appartement huren pal aan zee, voor drie maanden.
Vandaag konden we een kijkje nemen in het appartement, en………het beviel ons meteen, het lijkt erg op het appartement wat we nu huren, maar dit ligt pal aan zee.
We hebben inmiddels het contract getekend, we gaan van eind Januari 2019 t/m eind April 2019 overwinteren!
We hadden nooit gedacht, dat de winter hier zo aangenaam is, we dachten altijd dat je toch naar de kanaries moest voor wat warmte.
Het is wel wat frisjes als je buitenshuis rondstruint, maar op een balkon in de zon en uit de wind, is het gewoon zomer. Ik vond het zelfs al te heet, haha.
Vandaag was het zo’n dag, eigenlijk maar 16 graden, maar op je balkon is het ver over de 20. Dus, zeker voor manlief is dit super, voor hem kan het niet warm genoeg zijn en….hij begint echt op te knappen nu. Dit is dus wat we wilden!
We hebben nog een flinke wandeling gemaakt en verder hebben we genoten op ons balkon, manlief van muziek in de oren en ik van een spannend boek, TOP.
Verder weinig te melden, Ciao.

6 thoughts on “Yes, een appartement

  1. Wat een luxe! Zomaar een paar maanden weg uit de kou! Genieten hoor! Weten we waar we volgend jaar op bezoek kunnen komen:)

  2. Leuk. Een goed bericht. Ben stinkend jaloers, dat ruik je. Haha veel plezier met het overwinteren. Ik voel mij meer de winterschilder maar ook met een leuk perspectief een balkon op het Zuiden. Na 1 maart 2018 ook geschikt voor natte lunches.