Het eind van mijn zwanenzang

Zondag 28 Januari 2018

Vanmorgen in alle vroegte mijn verslag van gisteren geplaatst, maar goed ook, want binnen no time was de WiFi gevlogen, super irritant. Ik ben de hele dag verstoken gebleven van WiFi en heb dus alle tijd gehad om in een boek te duiken, ook niet verkeerd.
Hopelijk heb ik morgenvroeg WiFi om dit verslag te plaatsen. Ik heb tot nu toe niemand kunnen bedanken voor een evt reactie, ik weet van niks en kan niks. Lieve mensen, neem het mij niet kwalijk, het is geen onwil.
Onze satelliet tv, doet het prima, dus we konden vanochtend op BVN de herhaling van ‘wie is de mol’ kijken. Dit programma is een van de weinige programma’s die ik volg, dus grote blij dat het hier lukt. Wie is de mol volgens jullie? Ik heb nog geen idee, maar ik vind Olcay en Jan super leuke lui.
Vannacht was het een shitnacht, Donner und Blitzen en regen. Weinig geslapen, ik slaap altijd erg licht, manlief knort gewoon lekker door, de bofkont.
En wat schetste mijn verbazing, het was droog toen ik met mijn ochtendwandeling begon en in geheel niet koud. De stevige wind blies achter de hoogbouw.
Ik geniet zo van die prachtige ochtend luchten, helaas geen zonsopkomst vandaag.

Maar……..toch kwam de zon, halverwege de ochtend te voorschijn, dit in tegenstelling tot de voorspellingen. Het zou de hele dag regenen en stormen, er was zelfs een weeralarm afgegeven. Wij gaan niet meer luisteren naar weerberichten, we zien het vanzelf wel wat het wordt en anticiperen er meteen op en soms…..worden we zeiknat, haha, zoals vanmiddag. Een buitje van een kwartier en ik liep net naar mijn WiFi bar. Dat was wel even balen, zeker omdat de bar nog dicht was ook.
De rest van de dag hebben wij in zomeroutfit op ons balkon doorgebracht, niet verkeerd he?
Tja, en dan de President, de arme ziel komt nog niet tot zijn recht, want op mijn laptopje is het bijna onmogelijk om mijn foto’s te bewerken in lightroom, omdat ik maar een klein schermpje heb.
Eenmaal thuis zal ik een inhaalslag gaan maken. Ik fotografeer in RAW en dat is een soort van negatief, dus ik moet altijd mijn foto’s bewerken (ontwikkelen).
Maar, meneer Nikon leeft weer op, hij mag nu ook meedoen, dit voor mijn blog en instagram, zelfs de IPhone wordt ingeschakeld. Dus…..het komt goed hoor, als er tenminste WiFi is. Mochten jullie niets van me horen, dan weten jullie wel hoe het zit he?
Vanaf nu zal ik het niet hebben over W woord, aan mijn klaagzang is een einde gekomen, zonde van mijn positieve energie. Ciao.

2 thoughts on “Het eind van mijn zwanenzang