Okeee, doe ons maar een borreltje

Zaterdag 27 Januari 2017

Het weerbericht klopte weer eens niet, want het was een prima dag, we hebben alles kunnen doen wat we wilden en…zelfs een uurtje op ons balkon gezeten, uit de wind, maar in de zon.
Mijn ochtendwandeling verliep gesmeerd, ik liep in de luwte van de hoogbouw aan de boulevard, zijn die dingen toch nog ergens goed voor.
Mijn gym oefeningen doe ik trouw op de apparaten en het lijkt wel of ik nu eindelijk iets van een bilpartij ga krijgen. In ieder geval voel ik het zelf wel, ik zit niet meer op knoken, maar lekker op een spier, een heel verschil.
Toen ik op het strand nog even stond te fotograferen, werd ik aangesproken door twee aardige Spaanse dames, ze wilden beslist een foto van me maken voor de huisberg van Calpe, de ‘Ifach’. Ik vond het niet zo nodig, maar ze hielden aan en ik dacht:”Okee, vooruit dan maar”.
Een van de dames pakte meneer Nikon van me aan en schoot wat plaatjes, tot ze tevreden was: “muy bien”. De rots is magico en brengt geluk, vertelden ze. Okee, ik geef het een kans.


Ook hebben we de weekmarkt bezocht met als hoogtepunt……een zak churros, daar hebben we van gesmuld, verder was het blehhhh, dus…….in April gaan we pas weer. Even dacht ik een leuk jurkje te scoren voor €2,90, maar helaas ze hadden mijn maat niet.


Na de lunch zijn manlief en ik ieder ons eigen weg gegaan, manlief naar de stad en ik naar mijn gevederde roze vrienden.
En ja hoor, die krengen stonden weer verkeerd voor mijn zoombereik, volgende keer beter, ik blijf het proberen.


Weten jullie dat die beesten echt schattige geluiden maken? Ik smelt er in ieder geval van.
Er zijn op het moment 160 flamingo’s, ongekend veel voor hier. Ze broeden hier echter niet heb ik me laten vertellen.
Manlief had ook pech, de winkel waar hij naar toe wilde was net gesloten toen hij arriveerde, die shit siësta ook.
Maar..het was echt weer een heerlijke dag en die nemen ze ons niet meer af.
Tja, we leven toch echt met de dag omdat we nog steeds rekening houden met vervroegd vertrek.
Vandaag zijn we weer voor de bijl gegaan, we hebben een fles wodka caramel gekocht, wat een godendrank, zoooooo lekker, net een dikke bonbon. Proost, Ciao.

2 thoughts on “Okeee, doe ons maar een borreltje

  1. Ze hebben een chip in hun koppen, die flamingo’s! Samenzwering met het Oficina de Turismos. De dieren gaan altijd verkeerd staan ten opzichte van de zon en de fotografen. De mensen blijven terugkomen….