Weer Alarm

Langzamerhand wordt het frisser hier en de wind trekt behoorlijk aan. Het schijnt in het weekend zelfs te gaan stormen en regenen, en de temperatuur daalt.
We hebben vandaag dus maar flink ingeslagen bij de Lidl en verder zien we het morgen wel. Wel jammer, want zaterdag is marktdag en daar wilden we naar toe.
Omdat er morgen waarschijnlijk niets van een grote wandeling terecht zal komen, hebben we vandaag maar eens een flinke tippel gemaakt. Manlief met stok dit keer en dat was nodig ook, want we liepen over een paadje langs de rotsen aan zee. Soms moesten we trappertjes op en dan weer af en die treden zijn ook nog eens schots en scheef en soms wat uit de kluiten gewassen. Zien jullie het voor je, wij met die korte pootjes. Maar het was adembenemend mooi en ohhhh wat rook het lekker zilt en kruidig. We hebben vandaag 15 km in de benen zitten, mooi toch?


Wandelen is hier super en zelfs voor manlief goed te doen.
Maar ook wielrenners hebben deze contreien ontdekt, er wordt door wereldberoemde teams hier getraind, manlief vindt dat super en als hij de kans krijgt gaat hij met ze in gesprek.
In het vliegtuig zat een jong profje van het Lotto team, hij gaat de Vuelta rijden, vertelde hij, en nu oefent hij hier.
Over een week of zo, is hier een of andere wielerronde, manlief kan niet wachten, denk maar dat hij gaat kijken. Ik niet, vind er geen reet aan. Ieder het zijne he?
Vandaag eindelijk eens op het balkon met lange sluitertijden geoefend en een grijsfilter gebruikt, best wel leuk om te doen, maar of het al wat is?


Verder weer uitgebreid gekookt voor twee dagen, nu kalkoenfilet met quinoa en heel veel groentjes, smullen! Ciao.