Ze gaan het land echt niet uit, never.

Gisteren heb ik vergeten een foto van meneer Swift te plaatsen, dus bij deze, aardige baas he? Hij was echt blij om ons weer te zien.


Vandaag is het weer ietsjes minder, 11 graden maar en een fris en vooral straf windje, maar ik vind dat niet erg.
Ik heb mijn ochtendwandeling gewapend met muts, sjaal en handschoenen gemaakt en uiteraard werd ik vergezeld door de president. Hij heeft genoten, want er waren mooie wolkenpartijen te pakken. Het was genieten hoor.


Na de pap togen we met ons kekke karretje naar de Lidl, we hadden een speciale missie, we gingen crocks scoren, ja echt, ongelofelijk he? We riepen altijd dat we er niet dood mee gevonden wilden worden en onze kids zullen het zeker ronduit afschuwelijk vinden. Maar….troost je, we nemen ze het land niet mee uit, allerlei spulletjes, zoals de Dolce Gusto gaan in het karretje en dan hier de opslag in, we blijven toch terugkomen.
We zijn erg blij met onze crocks, nu hebben we heerlijke warme voeten op het marmer, er zit zelfs een soort afwasbare sok in en dat voor €7 en 4€ (ik een kindermaatje).
Onze dag kon niet meer stuk.


We hadden het geluk, dat er een verdwaalde flamingo bij ons in de buurt zat vandaag, dus ik heb hem meteen geschoten met meneer Nikon. Jaja, die doet ook nog dienst hoor.


We zijn mijn Markdal vriendin met haar man tegengekomen, zo leuk om elkaar hier te ontmoeten. We hebben even een gezellig praatje gemaakt.
De wind werd na de middag wat pittiger, maar we trokken er toch op uit. Manlief had het zwaar en was blij toen we na een dik uur even de luwte opzochten in een bar in de oude stad.
Op de terugweg hadden we de wind in de rug, dat scheelde weer.
Wie erg blij werden van de wind, waren de kitesurfers, wat hadden die een pret. Zij liever dan wij.

Nu lekker aan de chill, met een wijntje en een snackje en straks genieten we weer van het goddelijke maal dat ik gister geproduceerd heb, te weten: witte bonen, met 6 soorten verse bio groenten en gehakt in tomatensaus. Manlief heeft al die groentjes met liefde gesneden en dat proeven we hoor.
We kopen hier bijna alles bij de Lidl, ze hebben heel veel bioproducten en deze week dus ook nog crocks, haha.
Oh ja, ik zou het weer bijna vergeten te vertellen, een paar dagen terug toen we op weg waren naar de Lidl, kwamen we een eekhoorn tegen, hij rende over de stoep de rotonde over, richting zee, zoooo komisch.

Zo, de vissersboten zijn binnen, de gordijnen gaan dicht en de tv gaat aan, Ciao.

2 thoughts on “Ze gaan het land echt niet uit, never.

  1. Vissersboten binnen? Haha…dat wordt misschien een lekkere vis morgen!?
    Verder klinkt het echt alsof jullie al aardig ingeburgerd zijn! Leuk hoor! Hoe staat het met jullie Spaans trouwens? Wordt het niet eens tijd voor een taalcursus?