Alleen op dinsdag en woensdag.

Gisteravond ben ik in mijn uppie naar een horecagelegenheid aan zee gelopen, daar hebben ze super wifi, ik zal er elke dag 1x naar toe gaan, geen straf hoor, je zit daar fenomenaal qua uitzicht en heerlijkheden. Ik werd ook nog eens beloond met een mooie zonsondergang.
Lieve mensen, ik probeer zoveel mogelijk te reageren op mijn blog, maar dit maal niet persoonlijk via de mail.
Het is zo heerlijk om mijn loopjes langs de zee weer te hervatten, zo vertrouwd en zoo mooi.
Het lijkt wel of je hier dieper kunt ademhalen, lekkere schone lucht en daar doen we het voor en het licht en uiteraard de temperatuur.
Manlief is behoorlijk verkouden, ik hoop zo dat hij eindelijk begint op te knappen.
Inmiddels heb ik er alweer twee ochtendwandelingen op zitten en het voelt alsof ik nooit ben weg geweest.
De temperatuur is hier zeer aangenaam, lange wandelingen zijn goed te doen, dus vanmiddag zijn we er eens ouderwets op uitgetrokken. Manlief wilde geen stok meenemen, hier had hij achteraf spijt van, want hij is ondanks zijn steunende zolen behoorlijk wiebelig. Morgen beter dus en hij weet nu, dat ik avontuurlijke paden verkies.
We hebben de flamingo’s een bezoek gebracht, maar die beesten staan altijd daar, waar jij net niet staat, dus ik heb me voorgenomen om een paar keer per week te gaan posten, ik moet en zal een super foto hebben van die schoonheden.
En raad eens wie we tegenkwamen, twee keer zelfs, meneer swift van vorig jaar: http://yvonneciao.nl/?p=1604
We raakten weer aan de praat, hij is een Engelsman die hier woont met zijn vrouw. Hij is de hele dinsdag en woensdag te vinden aan het zoutmeer, om de paar uur kiest hij een andere plek, want ook hij moet nog steeds DE foto maken. Om klokslag 16:00 gaat hij naar huis.
Moe, bezweet, maar voldaan keerden we huiswaarts en genoten nog uren van ons riante zicht op ons balkon, en ja, van een vino, ik een tinto verano en manlief een blanco.
We hebben het goed hier in Calpe, Ciao

4 thoughts on “Alleen op dinsdag en woensdag.

  1. Ja, het begint weer een beetje als ‘vanouds’ te klinken! WiFi ook in orde, mooi! Nog veel genieten!

  2. Mooi Yvonne, Mooi de flamingo s. Op Bonaire zijn ze echt fel roze. Ander soort of het ligt aan de voeding. Geniet!!
    Ineke

  3. Dankjewel Ineke. Maurice zegt dat de flamingo’s meer roze worden als ze lekker veel garnalen kunnen eten. Dipus oo Bonaire zal dat wel het geval zijn.