President Nikon maakt zijn eerste reis

Hola, lieve mensen, we vertrekken. Eerst maar eens naar Eindhoven om wederom op de luchthaven in het Tulipp-in te overnachten. Dat bevalt ons bijzonder goed, de vakantie begint op deze manier een dag eerder.
En hoe sterk kan het zijn, er is net deze week een La Place restaurant geopend op deze luchthaven, dus…..goed eten is gewaarborgd. Morgen rond 08:00 uur kunnen we dan stressvrij boarden, wat een rust voor ons.
Het was nog even flink buffelen om ons programma te voltooien, maar het is gelukt.
Op de valreep bestelde ik nog even een micro-USB voor de iPad, ideaal, zo heb je een extra harde schijf bij je. Het was wel een heel gedoe met de bezorging, dat ging flink mis doordat het adres onjuist was. Gelukkig trok de verzender het boetekleed aan en liet het waardevol kleinood net op tijd per expresse bezorgen.
We zijn met ‘Oost Turkije Reis Vrienden’ gaan eten. Het was weer super gezellig en bijzonder lekker (http://restaurantcph.nl ).
En of de Duvel ermee speelde, namen ‘Marokko Reis Vrienden’ contact met ons op om een afspraak te maken om elkaar weer eens te ontmoeten….in Calpe, het toeval wil, dat ze daar net aanmeren met de Paasdagen, gezellig!
De longarts heeft gebeld, de apneus per uur staan nu op 6,8, ietsjes meer, maar niet verontrustend. Na de vakantie krijgt manlief een nieuwe MRA.
Ik ben nog een middag bij de oude dame geweest, ze wordt steeds aandoenlijker en is dankbaar voor wat reuring. Ik had mijn iPad bij me en liet haar de foto’s van haar verjaardag zien, ze vond het prachtig. Vooral foto’s van zichzelf vindt ze gaaf, ze gaat dan ook steevast poseren als ik mijn camera pak. We hebben ons ook kostelijk geamuseerd om gekke foto’s te maken met de iPad met de zelfontspanner. Ze kan ze dan meteen zien en krijgt er maar geen genoeg van, hilarisch vond ik.
Ik ben best wel bezorgd, die pilotweek (geen dagbesteding) gaat van start, tijdens onze afwezigheid. Ik heb via de mail nogmaals mijn bezorgdheid uitgesproken en kreeg een uiterst vriendelijke mail terug, ze gaan er alles aan doen om mijn moeder niet te laten verpieteren en genoeg reuring te geven.
Lieve mensen, tot zover, ik laat zo snel mogelijke weer wat van ons horen.
Ciao!

Selfie
Super Ding

2 thoughts on “President Nikon maakt zijn eerste reis

  1. Dankjulliewel, we gaan er wat van maken. En voor jullie…….een supertrip gewenst, ik ga jullie volgen. Liefs.