Vanaf morgen…………..meer reuring.

Waarschijnlijk hadden we vandaag de laatste zomerse dag, dus besloten we om die dan toch maar flink uit te nutten. Eigenlijk zijn we toe aan wat meer reuring, maar gezien de verdere weersverwachtingen, leek het ons verstandig om zoveel mogelijk vitamine D op te slurpen.
Mijn zenwandeling was zoals gewoonlijk weer verademend, het is zo heerlijk om al die zuivere zeelucht op te snuiven in de vroege ochtend.
De rest van de dag hebben we geluierd in de zon. Weinig te melden dus.
Voor degene die pas later zijn aangehaakt op mijn blog, het is de 3e maal op rij dat we op Fuerteventura zijn.
Toen we hier voor het eerst waren in 2015, hebben we enorm veel tochten gemaakt en veel gezien, dus…interesse in het eiland…lees dan vooral het verslag van dat jaar, daar steek je nog iets van op. http://ciao.waarbenjij.nu/reisverslag/4799929/wederom-geneckt Dit verslag staat op de waarbenjijnu site, ik was toen nog niet in het bezit van een eigen site.
Nu ben ik vervallen tot wat geneuzel bij gebrek aan ontdekkingen en verval door veroudering.
Ik zal mijn uiterste best doen om er nog wat van te maken, desnoods verzin ik gewoon een wonderbaarlijk verschijnsel.
Wij hebben in ieder geval een heerlijke dag gehad.
Straks hoef ik alleen maar het eten op te warmen en…….geen dessert vandaag.
Wat een saaiheid voor jullie. Morgen zal ik echt meer mijn best doen.
Ciao