Back to Reality

30 September 2017
Dat was wel heel erg vroeg opstaan; 03:00 wel te verstaan. Op de automatische piloot deden we wat we moesten doen, zoals het beddengoed bij de wasmachine leggen en de koffertjes sluiten. René belde al vroeg aan, maar wij waren toch klaar. Even de boel afsluiten en de sleutels overdragen, het was een heerlijk huisje.
Toen we naar de auto van René liepen, kon manlief het niet laten, hij riep luid en duidelijk: “Jaaaaaanie”. We zullen vast en zeker indruk gemaakt hebben.
Het begon ook nog te regenen.
Ruim op tijd kwamen we aan op het vliegveld en bedankten René en gaven hem de groeten mee voor zijn vrouw Katrien. Hun bedrijf is prijzenswaardig, zo veel extra service, ik kan het jullie van harte aanbevelen. (Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen).
We schoten meteen de Starbucks in en bestelden een dikke koffie, man, man, wat een zaligheid, vers gemalen koffie. Het smaakte ons goed.
Toen we eenmaal in het vliegtuig zaten, werd er omgeroepen dat we een half uur later zouden vliegen, grrrrrr.
Verder liep alles gesmeerd, zelfs mijn oren hielden zich naar behoren.
Het was wel nog even spannend of we op tijd thuis zouden zijn voor kleinkind2, ze wilde komen lunchen, want haar school is bij ons om de hoek. Toch maar even voor de zekerheid dochterlief erbij gevraagd MET lunch.
Ze stonden al voor de deur toen we aan kwamen rollen.
Het hele weekend hebben we intens genoten van kids en kleinkids, maar nu (maandag 3 oktober), gaan we toch echt over tot de orde van de dag.
Vandaag; schilders, naar de oude dame, boodschappen, strijken en vooral gezond eten en drinken.
Ook ga ik een begin maken met het organiseren van mijn duizenden foto’s en mijn dagboek voor de drukker bijwerken.
Ik ben inmiddels alweer gestart met mijn wandelingen in het Markdal, het viel me niet tegen.
De evaluatie volgt zo snel mogelijk.
Ciao.

dscn8021 dscn8022