Dubbel Hoeraaaaaaa!!!

Er is een kindeke geboren, een wolk van een baby. Jullie mogen me feliciteren hoor, eigenlijk MOETEN jullie me feliciteren, dus DOEN, massaal. Ik ga ervan uit dat dat gaat gebeuren. In ruil daarvoor zal ik jullie alle bijzonderheden geven van de boreling.
Haar naam is…..tadaaaaaaaa……..yvonneciao.nl!
Ja, ja, mijn eigen website is een feit. Google gewoon yvonneciao.nl, en je vind me (wordpress).
Ik had zelf al de basis gebouwd en met hulp van een enorm aardige en vooral kundige student communication & multimedia design hebben we er iets moois van gebakken. Bedankt Jur!
De site is eenvoudig, strak en duidelijk voor mijn lieve lezers.
Ik kan nu meer foto’s plaatsen, zelfs groter en ik heb een koppeling gemaakt naar de waarbenjijnu ciao en mijn instagram, dus die laatste kunnen jullie nu ook zomaar bekijken.
Wat een feest he, maar….voorlopig blijf ik tevens posten op de waarbenjijsite,……voor foto’s zullen jullie toch echt naar de nieuwe site moeten, dus meld je aan met je email en je blijft op de hoogte.
Mijn oude verslagen van 5 jaren, ga ik niet op deze site zetten, te veel werk, dus ik ben gewoon een paar weken geleden in het geheim begonnen, als iets niet duidelijk is, dan even op de andere site teruglezen.
Ik ben nog niet zo bedreven met mijn kindje, maar het gaat me lukken hoor!
We hebben een drukke, vrolijke en volle week achter de rug. De feestweek (Bruisend Ginneken) was weer top, wat hebben we genoten en wat een mooie plaatjes heb ik kunnen schieten. Ook mijn dagelijkse wandelingen heb ik kunnen volbrengen, een blijvertje, met dank aan het ding.
Om in the mood te blijven, gaan we straks nog effe feestuhh, ideale schoonzoon is 45 jaar geworden, Hoeraaaa!
En morgen………..begint de vakantie, die luiden we in Eindhoven in met een dineetje, daarna overnachten in het hotel op de luchthaven en de volgende dag ….de lucht in.
Ik beloof jullie zeer regelmatig te posten en voor nu…….
CIAO!

blije oude dame

6 thoughts on “Dubbel Hoeraaaaaaa!!!

 1. Bij deze dan, gefeliciteerd Ciao. Op deze leeftijd een kindje krijgen is geen sinecure. Ook is het dan een digitale. En inderdaad, je kindje ziet er strak uit. Weer een site van je om in de gaten te houden dus. Zolang het me niet van op vakantie gaan afhoudt zal ik hier vaak te gast zijn. Heel veel succes met de boreling en alvast een goede reis gewenst. (Wij vertrekken donderdag)

 2. Hi Yvonne…..gefeliciteerd!!! Wat een wolk van een kind!!!
  We hopen dat jij en wij allemaal er veel plezier aan mogen beleven! Komt er nog champagne aan te pas? Geestige profielfoto ook…..
  Verder heel veel plezier in Spanje. We gaan het lezen! Groeten aan Maurice. ☀️

 3. Dank Dank, Gerard, het was wel een zware bevalling en ook moet ik nog behoorlijk wennen. Nog lang geen vis in het water. Jullie ook een fijne vakantie!

 4. Hey,
  Yvonne proficiat met het computerwondertje.
  Mooi gedaan.
  Wees voorzichtig en laat de boel niet ontploffen hé.
  Hihihi.
  Kijk al uit naar het volgende.
  Trouwens fijne reis.
  Xxx

 5. Hoi Huguette,
  Dankjewel. Och, ik zal beslist nog blunderen. Het schijnt dat de site op de mobiel niet goed zit, dat wordt dus nog stoeien.